GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Τσακαλώτου-Ψαριανού για τους χαρακτηρισμούς «γερμανοτσολιάδες και Τσολάκογλου» - ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον βουλευτή του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανό για τους χαρ...

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον βουλευτή του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανό για τους χαρακτηρισμούς «γερμανοτσολιάδες και Τσολάκογλου».
Συγκεκριμένα, ο κ. Ψαριανός κατά την τοποθέτησή του από το βήμα για το πολυνομοσχέδιο απευθυνόμενος προς τον κ. Τσακαλώτο υποστήριξε: «Κάποτε μας λέγατε γερμανοτσολιάδες και Τσολάκογλου. Ξέρετε, υπάρχει μια φράση του περιθωρίου που ξεκινά με το «μαγκιά» και καταλήγει στο «φινιστρίνι». Τώρα είμαστε στο «φινιστρίνι»».
Η τοποθέτηση Ψαριανού προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος παρενέβη, προκειμένου να απαντήσει σε κριτική. «Μας αδικήσατε και τους τέσσερις που βρισκόμαστε στα υπουργικά έδρανα (σ.σ. εκτός από τον κ. Τσακαλώτο στην αίθουσα ήταν ο κ. Στ. Κοντονής, η κα Εφ. Αχτσιογλου και η κα. Θεανώ Φωτίου). Σας προκαλώ να μου δείξετε ένα βίντεο που να εμφανίζει έναν από εμάς τους τέσσερις να χρησιμοποιεί την λέξη Γερμανοτσολιάδες. Ούτε γερμανοτσολιάδες, ούτε προδότες ούτε Τσολάκογλου. Αυτές είναι ξένες λέξεις για εμάς».
Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση