GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τσέλσι Μάνινγκ έθεσε υποψηφιότητα για την αμερικανική Γερουσία

Η Τσέλσι Μάνινγκ, η διεμφυλική πρώην στρατιωτικός που πέρασε επτά χρόνια στη φυλακή ως πληροφοριοδότης του WikiLeaks, υπέβαλε υποψηφιότητ...

Η Τσέλσι Μάνινγκ, η διεμφυλική πρώην στρατιωτικός που πέρασε επτά χρόνια στη φυλακή ως πληροφοριοδότης του WikiLeaks, υπέβαλε υποψηφιότητα για να εκπροσωπήσει την πολιτεία του Μέριλαντ στην αμερικανική Γερουσία.
Το έγγραφο της υποψηφιότητας με τίτλο «Η Τσέλσι Μάνινγκ στην Γερουσία των ΗΠΑ» έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής όπου διευκρινίζεται ότι θέτει υποψηφιότητα με το Δημοκρατικό κόμμα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post η Μάνινγκ στοχεύει στην έδρα του 74χρονου γερουσιαστή Μπεν Κάρντιν.
Η Τσέλσι Μάνινγκ καταδικάσθηκε από στρατοδικείο το 2013 σε κάθειρξη 35 ετών για τη διαβίβαση στον ιστότοπο WikiLeaks 700.000 διαβαθμισμένων εγγράφων για τους πολέμους του Ιράκ και του Αφγανιστάν. Πέρασε επτά χρόνια στη φυλακή πριν λάβει χάρη από τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα. Γεννήθηκε αγόρι, με το όνομα Μπράντλεϊ, και προχώρησε σε αλλαγή φύλου κατά τη διάρκεια της κράτησής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση