GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κυπριακή σεφταλιά - ΦΩΤΟ

Την ύπαρξη μη ασφαλούς τροφίμου στο οποίο ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Salmonella spp, διαπίστωσε ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακ...

Την ύπαρξη μη ασφαλούς τροφίμου στο οποίο ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Salmonella spp, διαπίστωσε ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για το κατεψυγμένο προϊόν με την εμπορική ονομασία «AVGOUSTINOS Σιεφταλιά - Traditional Cyprus Sheftalia», σε συσκευασία 500 γρ., με ημερομηνία παραγωγής: 15.06.17 και ημερομηνία λήξης: 15.12.2018.
Το συγκεκριμένο προϊόν παράγεται και συσκευάζεται από την επιχείρηση «ΑVGOUSTINOS FOOD INDUSTRY LTD», Κύπρος.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της εν λόγω παρτίδας από την εσωτερική αγορά, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση