GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οδηγός σταμάτησε να κάνει την ανάγκη του... αλλά δεν είδε τους τροχονόμους

Η χρονιά δεν μπήκε καλά για έναν οδηγό στη Γαλλία, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει το αυτοκίνητο του για να ουρήσει, αλλά δεν είδε τους ...

Η χρονιά δεν μπήκε καλά για έναν οδηγό στη Γαλλία, ο οποίος αποφάσισε να σταματήσει το αυτοκίνητο του για να ουρήσει, αλλά δεν είδε τους τροχονόμους που βρίσκονταν ακριβώς μπροστά του.
Στις 2 Ιανουαρίου, ο 53χρονος κάτοικος του Seine-et-Marnes σταθμεύθηκε στον αυτοκινητόδρομο A6. Στη συνέχεια πήγε σε ένα υπόστεγο για να κάνει την ανάγκη του... Δυστυχώς γι' αυτόν, το υπόστεγο είναι το σημείο όπου στέκονται οι άνδρες της Τροχαίας για να πραγματοποιούν τους ελέγχους σε διερχόμενα οχήματα.
Αφού τον άφησαν να ολοκληρώσει, του έκαναν αλκοτέστ. Βρήκαν 0,65mg αλκόολ, δηλαδή δύο φορές περισσότερο από το όριο που θέτει η γαλλική νομοθεσία. Έτσι, οι αστυνομικοί του αφαίρεσαν την άδεια κυκλοφορίας, με το όχημά του να παραμένει ακινητοποιημένο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση