GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φίλης και Μπακογιάννη διασταύρωσαν τα ξίφη τους για το Σκοπιανό - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, με την βουλευτή της ΝΔ και τομεάρχη Οικονομίας...

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, με την βουλευτή της ΝΔ και τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη στο "Καλημέρα Ελλάδα".
«Η επανατοποθέτηση προς ακροδεξιές θέσεις της ΝΔ συνιστά μια μετάλλαξη αυτού του κόμματος. Η ΝΔ έχει μια διάσταση νεοεθνικοφροσύνης. Περίμενα ο Μητσοτάκης να ακολουθήσει τη γραμμή του πατέρα του όχι αυτή του Σαμαρά» είπε ο κ. Φίλης. «Ο Δημήτρης Καμμένος έχει ροπή προς την ακροδεξιά. Με τους βασανιστές της Χούντας συνεργαζόταν, δεν είναι πρόσωπο που χαρακτηρίζει τον χώρο των ΑΝΕΛ», ενώ συμπλήρωσε ότι «ο υπουργός Άμυνας έχει την προσωπική του άποψη θα βρεθεί ενώπιον των προσωπικών του επιλογών. Αν και η ΝΔ δεν είχε ακροδεξιές θέσεις θα είχαμε μια μεγάλη εθνική συναίνεση να λύσουμε τα θέματα. Ο Καμμένος φταίει;». «Η ΝΔ προαναγγέλλει ένα όχι στη Βουλή. Διαφωνούμε να επιβάλλετε κομματική πειθαρχία. Για μας είναι θέμα αρχής, όχι κομματικό», πρόσθεσε, ενώ υποστήριξε ότι «δεν κάνουμε πολιτική με βάση τα γκάλοπ».
"Ο κόσμος δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση να διαπραγματευτεί για το όνομα Μακεδονία" δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη ενώ συμπλήρωσε "Εγώ δεν είμαι περιπλανώμενη. Δεν είδα φως και μπήκα. Δεν επιθυμούμε το όνομα Μακεδονία για τα Σκόπια. Δεν είμαι γραφική, έχω διαπραγματευτεί αυτή την ιστορία. Είχα πει ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι ο αλυτρωτισμός. Έκρουσα τον κώδωνα στην κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή, τους είπα προσέξτε θα δημιουργήσετε διχασμό και δεν θα έχετε αποτέλεσμα. Παρακολουθήσαμε όλα τα καραγκιοζιλίκια με την ιστορία Καμμένου και σήμερα προβλέπεται μια "σαλαμοποίηση" της λύσης".
«Είναι ένα θέμα που η αντιμετώπιση απαιτεί σοβαρότητα, υπευθυνότητα και εθνικό μέτωπο. Η κυβέρνηση ξεκινά διχασμένη μια διαπραγμάτευση και αυτό από μόνο του προκαλεί αδυναμία στην διαπραγμάτευση. Ο μικροκομματικός στόχος της κυβέρνησης, να πλήξει τη ΝΔ, οδήγησε σε μια παντελή έλλειψη εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού, που καταγράφηκε σε δημοσκόπηση. Διαπραγματεύονται ανεπιτυχώς και κάθε φορά τρώμε και μία στο κεφάλι. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον λαό είναι το Μακεδονικό».
Η κ. Μπακογιάννη απευθυνόμενη στον κ. Φίλη, τόνισε: «Γιατί δεν απευθύνεστε στο εσωτερικό του κόμματός σας; Πως ανέχεστε έναν άνθρωπο που αλλάζει γνώμη κάθε έξι ώρες. Να τον υπερασπίζεστε στη Βουλή και ταυτόχρονα αα διχάζετε τον ελληνικό λαό και να μην καλείτε την αντιπολίτευση, παράαφού ενημερώσετε την Εκκλησία. Έτσι δεν φτιάχνουν εθνικό μέτωπο, έτσι δημιουργείται ο διχασμός και το κάνετε σκόπιμα».
«Δεν δικαιούστε να μας κάνετε κριτική για πατριωτισμό. Ο πατέρας μου έλεγε ένα πράγμα. Οι Έλληνες διχασμένοι καταστρέφονται» πρόσθεσε.
Δείτε τα βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση