GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

SOS! Ποντίκια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης...

Ποντίκια κάνουν την εμφάνισή τους τις τελευταίες μέρες σε ορόφους του Κτιρίου Διοίκησης του ΑΠΘ, για τις οποίες ενημερώθηκαν οι πρυτανικέ...

Ποντίκια κάνουν την εμφάνισή τους τις τελευταίες μέρες σε ορόφους του Κτιρίου Διοίκησης του ΑΠΘ, για τις οποίες ενημερώθηκαν οι πρυτανικές Αρχές και έχει ήδη ξεκινήσει η εφαρμογή μυοκτονιών σε όλο κτίριο.
Ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του ΑΠΘ, ύστερα από διαπιστώσεις εργαζομένων, ενημέρωσε με επιστολή του τις πρυτανικές Αρχές για την εμφάνιση ποντικιών στους τελευταίους ορόφους του κτιρίου (5ος– 8ος), επισημαίνοντας τον υγειονομικό κίνδυνο που ελλοχεύει για το προσωπικό, αλλά και για όσους συναλλάσσονται με αυτό (φοιτητές – πολίτες).
«Είχαμε άμεση επαφή με τη διοίκηση για την αντιμετώπιση του προβλήματος, προκειμένου να ληφθούν μέτρα σε όλο το κτίριο και να μην υπάρξει εξάπλωση και σε άλλους ορόφους. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και όπως μας ενημέρωσε η υπεύθυνη αναπληρώτρια πρύτανης υλοποιείται ήδη από την αρμόδια εταιρεία πρόγραμμα μυοκτονίας σε όλους τους χώρους» δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ το μέλος του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού ΑΠΘ, Σάββας Παπαδόπουλος.
Από την πλευρά της η αναπληρώτρια πρύτανης Ανθρωπίνων Πόρων, Παρασκευή Αργυροπούλου- Πατάκα, υποστήριξε ότι το ιδιωτικό συνεργείο καθαρισμού, με το οποίο συνεργάζεται το πανεπιστήμιο έχει ως μόνιμη αρμοδιότητά του, μεταξύ άλλων, και τις μυοκτονίες, καθώς σε παλιά κτίρια δεν αποκλείεται να εμφανίζονται τέτοια περιστατικά.
«Ήδη, η πρώτη εφαρμογή για τις μυοκτονίες εφαρμόστηκε εδώ και μέρες, ωστόσο, απαιτείται κάποιο χρονικό διάστημα για να φανούν τα αποτελέσματα. Γίνεται συνεχής παρακολούθηση και εποπτεία και το πρόγραμμα θα εξακολουθήσει να εφαρμόζεται και τις επόμενες μέρες με μόνιμη παρακολούθηση» είπε.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ -ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση