GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα Θεοδωράκη για τα Θεοφάνεια: Να φωτίζουμε και να φωτιζόμαστε

"Πρέπει να είμαστε το σωστό και όχι απλώς να ξορκίζουμε το κακό. Να φωτίζουμε και να φωτιζόμαστε" τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης σ...

"Πρέπει να είμαστε το σωστό και όχι απλώς να ξορκίζουμε το κακό. Να φωτίζουμε και να φωτιζόμαστε" τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο μήνυμά του για τη γιορτή των Φώτων.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού με ανάρτησή του στο Facebook υποστηρίζει τα εξής:
"Τα φετινά Θεοφάνεια ήρθαν με μια υπέρλαμπρη ημέρα, υπέροχο καιρό, εκτυφλωτικό φως. Το χρειαζόμαστε. Όπως χρειαζόμαστε καθαρή σκέψη, ψύχραιμη αντιμετώπιση και ανοιχτούς ορίζοντες.
Σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον που αλλάζει ραγδαία και έχει συνεχείς προκλήσεις, είναι απαραίτητο να έχουμε - εκτός από αρχές και αξίες - τους δικούς μας στόχους, προσωπικούς και συλλογικούς.
Θα το επαναλάβω, πρέπει να συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο. Το σωστό δεν θα συμβεί μόνο του - ούτε στη ζωή μας, ούτε στην πολιτική, ούτε στη χώρα. Εμείς πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό, να είμαστε το σωστό και όχι απλώς να ξορκίζουμε το κακό.
Να φωτίζουμε και να φωτιζόμαστε. Καλή φώτιση λοιπόν σε όλους μας!".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση