GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε την επίθεση ξενοδόχου σε καθηγήτρια που συνόδευε μαθητές σε εκδρομή σχολείου- ΒΙΝΤΕΟ

Κατά τη διάρκεια πενταήμερης σχολικής εκδρομής ενός ΕΠΑΛ από το Ηράκλειο Κρήτης, ο ξενοδόχος φέρεται να επιτέθηκε και να βιαιοπράγησε ενα...

Κατά τη διάρκεια πενταήμερης σχολικής εκδρομής ενός ΕΠΑΛ από το Ηράκλειο Κρήτης, ο ξενοδόχος φέρεται να επιτέθηκε και να βιαιοπράγησε εναντίον καθηγήτριας που διαμαρτυρήθηκε για την καθαριότητα του χώρου.
Το θέμα έφερε στο φως το cretalive.gr που δημοσίευσε και βίντεο, το οποίο κατέγραψαν μαθητές με τα κινητά τους τηλέφωνα.
Το επεισόδιο θα έχει συνέχεια, καθώς οι μαθητές και οι συνοδοί τους καθηγητές, αλλά και οι γονείς θα προχωρήσουν σε καταγγελία του περιστατικού στις αρμόδιες υπηρεσίες σε συνεννόηση με το Σύλλογο Διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Για το περιστατικό μάλιστα θα γίνει και αναφορά στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, όπως αναφέρει η παθούσα στην εφημερίδα Πατρίς.
Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση