GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελληνίδα που έκανε ...ντόρο στις φετινές Χρυσές Σφαίρες

Ο Ίαν ΜακΓκρέγκορ ήταν από τα πρόσωπα που έκλεψαν την παράσταση κατά τη φετινή απονομή των Χρυσών Σφαιρών. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας τ...

Ο Ίαν ΜακΓκρέγκορ ήταν από τα πρόσωπα που έκλεψαν την παράσταση κατά τη φετινή απονομή των Χρυσών Σφαιρών. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να γίνει αυτό που είναι. Μεταξύ αυτών, ξεχώρισε την νυν, αλλά και την πρώην σύζυγό του.
Ο ηθοποιός, που πήρε το βραβείο για την καλύτερη ερμηνεία στην σειρά Fargo, θέλησε να ευχαριστήσει τις «γυναίκες της ζωής του», καθώς η φετινή τελετή ήταν αφιερωμένη στον αγώνα ενάντια στην σεξουαλική κακοποίηση. Έτσι, ο ΜακΓκρέγκρο στάθηκε ιδιαιτέρως στην πρώην σύζυγό του, την ελληνικής καταγωγής Εύη Μαυράκη, με την οποία απέκτησαν τέσσερα παιδιά.
«Θέλω μια στιγμή να πω ευχαριστώ στην Ιβ, που ήταν πάντα στο πλευρό μου, επί 22 χρόνια, και στα τέσσερα παιδιά μας, την Κλάρα, την Έσθερ, τον Τζειμιάν και την Ανούκ», είπε συγκινημένος ο Σκωτσέζος ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση