GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αντζελίνα Τζολί πήγε τις κόρες της σε καταυλισμό προσφύγων- ΒΙΝΤΕΟ

Η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε σε καταυλισμό στην Ιορδανία, ζητώντας να υπάρξει άμεσα πολιτική λύση στον μακροχρόνιο εμφύλιο πόλεμο της Συρίας...

Η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε σε καταυλισμό στην Ιορδανία, ζητώντας να υπάρξει άμεσα πολιτική λύση στον μακροχρόνιο εμφύλιο πόλεμο της Συρίας. Στο πλευρό της βρέθηκαν οι κόρες της, η 11χρονη Σιλό και η 13χρονη Ζαχάρα, οι οποίες μοιράζονται το πάθος της μητέρας τους για το ανθρωπιστικό και φιλανθρωπικό έργο.
«Οι κόρες μου Zahara και Shiloh ζήτησαν να έρθουν μαζί μου σήμερα», είπε η Τζολί. «Έχουν περάσει αρκετό χρόνο σήμερα μιλώντας και παίζοντας με παιδιά της ίδιας ηλικίας που έχουν εξαναγκαστεί να αφήσουν τα σπίτια τους, τα μέλη των οικογενειών τους έχουν σκοτωθεί ή έχουν εξαφανιστεί και που αγωνίζονται με τραύματα και ασθένειες, αλλά που στο τέλος της ημέρας είναι παιδιά, με τις ίδιες ελπίδες και τα ίδια δικαιώματα με τα παιδιά σε οποιοδήποτε άλλο έθνος".

Είναι το τρίτο ανάλογο ταξίδι για την Σιλό, ενώ είναι η πρώτη φορά που η Ζαχάρα βρέθηκε σε καταυλισμό προσφύγων, όπως αναφέρει το περιοδικό People.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση