GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο δολοφόνος της Δώρας προσκομίζει απομαγνητοφώνηση συνομιλίας χωρίς… συνομιλία

Απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες χωρίς… συνομιλίες κατέθεσε στον ανακριτή ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη. Όπως δήλωσε στο κε...

Απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες χωρίς… συνομιλίες κατέθεσε στον ανακριτή ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη.
Όπως δήλωσε στο κεντρικό μαγκαζίνο του Realfm 97,8 ο δικηγόρος του πατέρα της εφοριακού, Απόστολος Λύτρας, ο Μανώλης Σοροπίδης κατέθεσε ένα νέο υπόμνημα, στο οποίο περιλαμβάνονται οι υποτιθέμενες απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που είχε ο δράστης με τον γνωστό δικηγόρο τον οποίο έχει κατονομάσει και τον «Χάρη», το τρίτο πρόσωπο, που, όπως υποστηρίζει, δολοφόνησε τη Δώρα.
«Κατέθεσε ένα χειρόγραφο με τους διαλόγους που φέρεται να είχε κάνει με τον ηθικό αυτουργό , έδωσε κι άλλο υπόμνημα, πάλι χειρόγραφο» είπε. «Υποτίθεται ότι είναι διάλογοι από όταν έγινε η συνάντηση ανάμεσα στον δολοφόνο, τον ηθικό αυτουργό και τον Χάρη, τι ειπώθηκε μεταξύ τους. Ότι τον πλησίασαν, ότι του έταξαν χρήματα και ότι του έδωσαν κάποια χρήματα, για να κάνει τη δολοφονία..»
Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, προς το παρόν δεν υπάρχουν αυτές οι ενδείξεις ώστε να δοθεί βάση σε αυτά που ισχυρίζεται.
«Εξάλλου να σας θυμίσω ότι η δολοφονία έχει γίνει με το ίδιο μαχαίρι, αυτό προκύπτει και από την ιατροδικαστική. Τι να έρθει να πει; Ότι εγώ τραυμάτισα και κάποιοι άλλοι, με άλλο μαχαίρι την σκότωσαν ; Δεν στέκουν αυτά τα πράγματα» τόνισε ο κ. Λύτρας.
Παρά το γεγονός ότι του ζητήθηκαν οι "ηχογραφημένες" συνομιλίες ο δολοφόνος της Δώρας δεν τις έδωσε στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση