GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπλεγμένος σε υπόθεση για ξέπλυμα χρήματος ο αυτόχειρας της Κεφαλονιάς

...

Χρηματοδότηση από άγνωστη πηγή, ύψους 30.000 ευρώ, στις αρχές Ιουνίου, αλλά και μια κατηγορία για ξέπλυμα χρήματος περιέχονται στον φάκελο του 30χρονου Γερμανού πρωταγωνιστή της τραγωδίας στην Κεφαλονιά (με την αυτοκτονία του ίδιου και της 23χρονης φίλης του βουλγαρικής καταγωγής) δημιουργεί πιθανόν νέα δεδομένα στο δραματικό περιστατικό που προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

Τα στοιχεία, που εστάλησαν προσφάτως στην Ελλάδα από τις γερμανικές αρχές, δημιουργούν ερωτηματικά για τις ενασχολήσεις του 30χρονου Γερμανού και τον τρόπο με τον οποίο απέκτησε το διόλου ευκαταφρόνητο αυτό ποσό με το οποίο χρηματοδότησε το ταξίδι του στην Ελλάδα. Στα στοιχεία αυτά αναφέρεται ότι ο 30χρονος κατάγεται από την πόλη Απόλντα της κεντρικής Γερμανίας - διέμενε και στο γειτονικό χωριό Ινγκερσελέμπεν - κι ότι στις 22 Αυγούστου 2017 είχε προχωρήσει σε τροχαία παράβαση επί γερμανικού εδάφους.

Ακόμη ερωτήματα προκαλεί στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ η αναφορά για κατηγορία για «ξέπλυμα χρήματος» που τον αφορά, αλλά και μια άλλη για «παράνομη κτήση αντικειμένων μεγάλης αξίας και για τις οποίες δεν υπάρχει καμία περαιτέρω διευκρίνιση.

Την ίδια ώρα η ιατροδικαστής Πατρών κ Αγγελική Τζιόλα που προχώρησε στις σχετικές νεκροτομές αναμένει το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων. Κι αυτό προκειμένου να διαπιστωθεί αν το άτυχο ζευγάρι είχε χρησιμοποιήσει παραισθησιογόνες ουσίες ή άλλου τύπου ναρκωτικά και ερχόταν σε κατάσταση παραζάλης, σε «πειραματισμούς» ερωτικής μορφής με προσπάθειες τομής στα χέρια τους που απέβησαν μοιραίες.

Οι πιθανότητες να ακολουθούσαν κάποιο σατανιστικό τελετουργικό μειώνονται καθημερινά.

Σημειώνεται ότι οι σοροί των δύο νεαρών εστάλησαν στην Γερμανία μετά από απαιτήσεις των γονέων του 30χρονου και του αδελφού της 23χρονης φίλης του.

Πηγή: Το Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση