GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέσσερις τραυματίες και ένας αγνοούμενος από χιονοστιβάδα στην Ιαπωνία - ΒΙΝΤΕΟ

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν και ένας αγνοείται, εξαιτίας μιας ηφαιστειακής έκρηξης που προκάλεσε χιονοστιβάδα σε χιονοδρομικό κέντρο...

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν και ένας αγνοείται, εξαιτίας μιας ηφαιστειακής έκρηξης που προκάλεσε χιονοστιβάδα σε χιονοδρομικό κέντρο, όπως γνωστοποίησαν οι Αρχές της Ιαπωνίας.
Η ιαπωνική εθνική μετεωρολογική υπηρεσία προέτρεψε τους κατοίκους της περιοχής γύρω από το όρος Κουσάτσου-Σιράνε να αποφεύγουν να το πλησιάζουν, καθώς καταγράφεται μια «ασθενής ηφαιστειακή δραστηριότητα».
Τέσσερις άνθρωποι που είχαν επιβιβαστεί σε μια καμπίνα του τελεφερίκ στον χιονοδρομικό σταθμό Γκούνμα, τραυματίστηκαν από θραύσματα γυαλιών, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της ιαπωνικής κυβέρνησης Γιοσιχίντε Σούγκα.
Ένας αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην περιοχή, ο Γιούτζι Σινοχάρα, επιβεβαίωσε τον τραυματισμό των τεσσάρων ατόμων και πρόσθεσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια επιχείρηση για να διασωθούν και να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.
«Η χιονοστιβάδα προφανώς προκλήθηκε από μια ηφαιστειακή έκρηξη», εξήγησε ο Σινοχάρα στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Ένας άλλος κυβερνητικός αξιωματούχος τόνισε ότι βρίσκονται ταυτόχρονα σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό ενός ανθρώπου που αγνοείται στην περιοχή.
【広範囲で噴石】群馬・草津白根山が噴火した直後の映像。多くの噴石や黒い煙が上がっているのがわかる。消防によると、雪崩や噴石に巻き込まれ、あわせて15人がけがをしているという。雪崩が起きた周辺では、陸上自衛隊の雪上訓練が行われ6人が巻き込まれたとの情報も。 pic.twitter.com/ViVlJZMxay
— Mi2 (@YES777777777) January 23, 2018
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP
Πηγή ΦΩΤΟ: Japan News Network
Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: Twitter/@YES777777777

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση