GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΦΑΝΤΑΡΟΣ που έπιασε στην Κάλυμνο τον Σταυρό: Σύγχρονες Θερμοπύλες είναι τα Ίμια

Ο 24χρονος φαντάρος Μιχάλης Μαΐλης , είναι ο νεαρός άνδρας που έπιασε χθες τον Σταυρό στην Κάλυμνο. Στο νησί βρέθηκαν για τον εορτασμό τ...

Ο 24χρονος φαντάρος Μιχάλης Μαΐλης, είναι ο νεαρός άνδρας που έπιασε χθες τον Σταυρό στην Κάλυμνο. Στο νησί βρέθηκαν για τον εορτασμό των Θεοφανείων ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
"Σίγουρα φέτος η εμπειρία ήταν διαφορετική, καθώς είχαμε τέτοιους προσκεκλημένους. Μεγάλη μας τιμή που ήρθε ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Πιστεύω μέρα που ήταν επιβαλλόταν να έρθουν για να δώσουμε ένα μήνυμα στους γείτονες ότι είμαστε εδώ και δεν φοβόμαστε για κάτι. Ήταν και μια ευκαιρία για να δείξουμε ότι η Κάλυμνος είναι ένα φιλόξενο νησί και να δουν πόσο όμορφα περνάμε εδώ", είπε μιλώντας σε εκπομπή του "Ε" ο 24χρονος που κατάγεται από το νησί και όπως είπε βουτά κάθε χρόνο.
"Η Κάλυμνος είναι η πρώτη γραμμή άμυνας. Οι γείτονες είναι απέναντι, τους βλέπουμε καθημερινά. Τα Ίμια, είναι οι σύγχρονες Θερμοπύλες. Θέλω όμως να πω ότι ο ελληνικός στρατός βρίσκεται σε ετοιμότητα", πρόσθεσε.
Ερωτηθείς για το τεχνητό κλίμα έντασης με τα υποτιθέμενα επεισόδια στην περιοχή των Ιμίων που δημιουργούν οι Τούρκοι, σχολίασε: "Εμείς δεν αγχωνόμαστε γιατί ξέρουμε γιατί είμαστε ικανοί, ξέρουμε ότι είμαστε φιλότιμοι στρατιώτες και ετοιμοπόλεμοι για να υπερασπιστούμε και το τελευταίο πετραδάκι που βρίσκεται σε ελληνικό χώρο. Γι' αυτό δεν αγχωνόμαστε όποια κίνηση και να κάνουν οι γείτονες. Οι πολίτες έχουμε ειρηνικές σχέσεις γειτνίασης", ανέφερε.
Δείτε το βίντεο από το "Ε":

Πηγή φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση