GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιμένει ο Ζουράρις: Να μην πηγαίνουν οι μαθητές στη Μύκονο αλλά στο Αγαθονήσι

«Ξαναχτύπησε» ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, κάνοντας νέες δηλώσεις για τις σχολικές εκδρομές. «Αυτά δεν είναι ΦΕΚ δικό μου, ωστ...

«Ξαναχτύπησε» ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, κάνοντας νέες δηλώσεις για τις σχολικές εκδρομές.
«Αυτά δεν είναι ΦΕΚ δικό μου, ωστόσο είδα τις ανακοινώσεις. Είναι πάρα πολύ καλή κίνηση, μου λένε πως κάναμε σωστά φίλοι εκπαιδευτικοί για τις εκδρομές στο εξωτερικό. Έχουμε σχολεία όπου το 30% είναι πένητες, είναι μεγάλη πικρία αυτή. Να μην πάνε στην Πράγα, να μην πάνε στη Γη του Πυρός, όσο υπάρχει αυτή η κρίση να πάνε στην Ελλάδα. Να δοθεί μία μέρα παραπάνω στην τελευταία τάξη του Λυκείου για να πηγαίνουν στην Ελλάδα και στην Κύπρο, όπως πηγαίναμε παλιά» δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7.
«Είναι απαράδεκτο να πηγαίνουν στη Ρόδο και στη Μύκονο, θα πηγαίνουν στη γραμμή Αμύνης, στη Λήμνο, στο Αγαθονήσι και στα μικρά νησιά. Αυτά που ήξεραν οι ξενοδόχοι να τα αφήσουν.
Η σχολική εκδρομή στα χρόνια τα δικά μου ήταν μάθημα, έτσι να γίνεται. Ο καθηγητής μοίραζε ευθύνες. Μάθημα είναι, όχι να κωλοβαράνε το βράδυ στα κωλάδικα. Αίσχος για παιδάκια 15-16 χρονών. Να αρχίζουν τα τσιγάρα και τα υπόλοιπα», είπε ο κ. Ζουράρις.
Αναφορικά με το Σκοπιανό, ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, τόνισε ότι αν δεν διαγραφούν από το Σύνταγμα των Σκοπίων σημεία που αφορούν στη δυνατότητα αλλαγής των συνόρων και η αναφορά για το “Λαό της Μακεδονίας”, συμφωνία για την ονομασία δύσκολα να υπάρξει.
Στη συνέχεια είπε ότι «οι ονομασίες είναι πάντοτε πολιτικές, δεν είναι ποτέ γεωγραφικές. Αν μέσα στη σύνθεση του ονόματος θέλουν να βάλουν ντε και καλά το “Μακ” και αυτό παραπέμπει ταυτοχρόνως και στη Μακεδονία και στα McDonalds, εμένα μου κάνει, αν “γέρνει” προς τα McDonalds».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση