Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΚΕΙΜΕΝΟ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ! «Πάρε θέση, κ. Παυλόπουλε, για το Σκοπιανό...»

Share it:
Να πάρει θέση καλείται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό  με συγκέντρωση υπογραφών που αμφισβητεί την θέση της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν από τη λέξη «Μακεδονία» που θα ισχύει έναντι όλων, για κάθε χρήση, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
Οι πρωταγωνιστές της πρωτοβουλίας, μάλιστα, καλούν με κείμενό τους τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προκηρύξει δημοψήφισμα εάν ο όρος «Μακεδονία» συμπεριλαμβάνεται στην ελληνική πρόταση για την ονομασία του κράτους της FYROM.

Το κείμενο που προωθείται  για υπογραφές, σύμφωνα με το real.gr, έχει ως εξής:
«Προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Ιανουάριος 2018
Κύριο Προκόπη Παυλόπουλο
Θέμα: Ονομασία των Σκοπίων
Εξοχότατε κ. Πρόεδρε,
Με αυτή μας την επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε την αγωνία μας για ένα θέμα το οποίο χρονίζει για πάνω από δυο δεκαετίες, όπως όμως αντιλαμβανόμαστε, επίκειται να «κλείσει» σε μερικούς μήνες. Πρόκειται για την ονομασία της γειτονικής χώρας των Σκοπίων.
Απευθυνόμαστε σε σας γιατί η θέση σας ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσδίδει στην γνώμη σας ιδιαίτερη βαρύτητα γι’ αυτό το εθνικό θέμα και ως εκ τούτου έχετε την ευθύνη να αποτρέψετε εξελίξεις που θα μπορούσαν να είναι βλαπτικές για τα συμφέροντα της χώρας μας.
Όπως όλοι γνωρίζουμε στις 13 Απριλίου 1992 πραγματοποιήθηκε η τελευταία σύσκεψη των τότε πολιτικών αρχηγών, υπό την προεδρία του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, με θέμα την ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων. Γνωρίζουμε επίσης και τα αποτελέσματα της σύσκεψης τα οποία ανακοινώθηκαν ως εξής: «Σχετικά με το θέμα των Σκοπίων, η πολιτική ηγεσία της χώρας, με εξαίρεση το ΚΚΕ, συμφώνησε ότι η Ελλάδα θα αναγνωρίσει ανεξάρτητο κράτος των Σκοπίων, μόνον αν τηρηθούν και οι τρεις όροι που έθεσε η ΕΟΚ, στις 16 Δεκεμβρίου 1991, με την αυτονόητη διευκρίνιση ότι στο όνομα του κράτους αυτού δεν θα υπάρχει η λέξη «Μακεδονία». Ο δε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραμανλής τόνισε: «Ελπίζω ότι οι σύμμαχοι και συνεταίροι μας θα καταλάβουν επιτέλους ότι δεν υπάρχει παρά μόνο μία Μακεδονία και η Μακεδονία αυτή είναι Ελληνική. Αυτά τούς τα είπα και τους τα έχω γράψει».
Αυτό όμως που έγινε αργότερα είναι παντελώς απαράδεκτο. Χωρίς νεότερη ρητή απόφαση της πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας, θεωρήθηκε και μάλιστα δηλώθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών (ΥΠΕΞ) επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, αλλά διατηρήθηκε και από μετέπειτα κυβερνήσεις, ότι «Η επίσημη θέση της Ελλάδας είναι σαφής: σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν από τη λέξη “Μακεδονία” που θα ισχύει έναντι όλων (erga omnes), για κάθε χρήση, εσωτερική και διεθνή»!
Πώς είναι δυνατόν να δηλώνεται μια τέτοια απαράδεκτη θέση στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ διαρκούσης της διαπραγμάτευσης; Τι διαπραγματεύεται το ΥΠΕΞ, εφόσον έχει ήδη υποσχεθεί το μέγιστον; Η ισχύουσα λύση πρέπει να βασίζεται στην απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992 η οποία είναι σύμφωνη με εκείνη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων.
Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε, οι κάτωθι υπογεγραμμένοι σας ζητάμε: ο όρος «Μακεδονία» να μη συμπεριλαμβάνεται στην Ελληνική πρόταση για την ονομασία του κράτους της ΠΓΜΔ, σύμφωνα με την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992. Στην περίπτωση που οποιαδήποτε Ελληνική Κυβέρνηση εκτραπεί από αυτήν, παρακαλείσθε να επιδιώξετε με όλο το καταξιωμένο κύρος σας, αλλά και καθήκον σας, την προκήρυξη δημοψηφίσματος με το ερώτημα της αποδοχής ή όχι της εκτροπής από την απόφαση του 1992 αποκλεισμού το ονόματος «Μακεδονία».
Εξοχότατε, ευελπιστούμε να ανταποκριθείτε στο αίτημά μας,
Υ.Γ. κάθε ένας από τους υπογράφοντες της παρούσας επιστολής εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις».
Share it:
Reactions:

Παυλόπουλος

Πολιτική

Πρώτη Σελίδα

Hotnews

Σχολιάστε το άρθρο:

1 comments:

 1. ...... γιαυτό κύριε Παυλόπουλε αναφορικά* Της "Ομιλίας" Σας:


  1. Κανένας Λεκτικός Προσδιορισμός (Μακεδονίας) στην Αποικιοκρατική Αποθήκη Ραδιενεργών Αποβλήτων (μαζί με το ... Κόσοβο!!!!) Στο "Εκείνο" Συνοθήλευμα!

  2. Το ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ/ΛΙΜΝΗ!

  3. Δεν Διαπραγματεύωομαστε καμμιά Ελληνική Επικράτεια π.χ. Θράκη!

  και

  4. .... Άλλοιώς η Καταστροφή Της Ελλάδας Του Ελληνισμού θα ΕΊΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΚΕΙΚΗΣ ΤΟΥ 22!!! ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΓΥΟΩΜΑΣΤΕ! Διότι το "βγάζω Αίμα από την καρδιά μου και Σου βάζω υπογραφή" θα δούμε Ποιός θα Το Τραγουδά Στο Τέλος!!!! Καιρός Είναι να καθαρίσει ο Αττικός/Ελληνικός Ουρανός από τα Το Σκουρόμαυρο Χρώμα Του!


  1ΥΓ. Θεωρούμε Απαράδεκτη την "Στάση" ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ/ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για το Θέμα Του Όρου "Μακεδονίας" που θέλουν να Επιβάλλουν οι Φονιάδες ΤΩΝ Λαών στον Μαχαλά με το Συνοθήλευμα Του!!! Όχι ότι μόνο οι Αποικιοκράτες Οικοιοποιούνται Ελληνικά Ονόματα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙΚΟΠΟΙΗΤΑΙ Τον Μαρξισμό/Λενινισμό για χάριν των .... Αποικιοκρατών!!! Εμείς Τοις Αναλύσεις Μας Τόσο Ταξικές όσο και Επιστημονικές της Κάναμε προ Χρόνου dt. Δεν θα μπούμε στο "Λάθος" να Τσιτάρουμε Τσιτάτα όπως είναι μόδα "Σήμερα" στο Γενικό Φάσμα Της Αριστεράς! Διότι ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΌΤΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ από τα Δεκεμβριανά μέχρι ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΣΑΣ! Και Έτσι Αφήνουμε Την Ανθελληνική ΕθνικοΚαταστροφική Ιδεολογία ΤΩΝ Ακροδεξιών/Ναζιστοφασιστών να ΚΑΠΗΛΕΥΟΥΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!!! ΕΑΜ/ΕΛΑΣ/ΔΣΕ ΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ!

  2ΥΓ. ...και όταν ο Θανάσης Κλάρας έκανε Επιθεώρηση Τμημάτων Του ΕΛΑΣ στην Μακεδονία οι Νεαροί Ελασίτες Του Τραγουδούσαν Το "Μακεδονία Ξακουστή.." και Αυτός Φούσκωνε Από Περηφάνια για Το Μέλλον/Νιάτα Της Ελλάδος!!! (Πούσε Θανάση ήθελα να σαντάμονα η γρουσουζιά να σπάσει...) Και "Αφήσαμε" και "ξεχάσαμε" πολλά Πατριωτικά Μας γεγονότα!!!
  Ο "ΦΟΒΟΣ" ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ γαρ....(!!!;;;).

  3ΥΓ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ/ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ/ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ (Τόσο Το Ιστορικό όσο και το Επιστημονικό και Εθνικό)! Όλα Τα Άλλα ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ/ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ όσο και Στο Ελληνικό Εθνος/Λαό! ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΟΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ New Age!


  *Δίνεται "Πατήματα" σε ΞΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΊΕΣ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΩΝ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ

Άλλαξε καριέρα τώρα - Κάνε το τεστ και μάθε ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει

Είστε ικανοποιημένοι από το επάγγελμα που κάνετε; Έχετε αναρωτηθεί ποιο είναι το επάγγελμα που σας ταιριάζει; Απαντήστε σε αυτό τεστ και ...