GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του πατέρα και της αδελφής της Μαίρης, που σκοτώθηκε στο τροχαίο της Κρήτης

...

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ συνεχίζει να νοσηλεύεται για πέμπτη μέρα ο πατέρας της 20χρονης Μαίρης που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο μαζί με τη μητέρα και τον αρραβωνιαστικό της στο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε στην Αγία Πελαγία.

Όπως δήλωσε στο ekriti.gr, ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης, ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας νοσηλεύεται ακόμα στη ΜΕΘ με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη αλλά σταθερή.

"Τα περιστατικά τέτοιου είδους θέλουν το χρόνο τους, προχωρούν αργά αργά" σχολίασε ο υποδιοικητής και συμπλήρωσε ότι ο ασθενής "αναμένεται σε δεύτερο χρόνο να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ορθοπεδικά τραύματα που φέρει".

Στη ΜΕΘ Παίδων, αλλά χωρίς η κατάσταση της υγείας της να διατρέχει κίνδυνο, νοσηλεύεται η 15χρονη, η οικογένεια της οποίας ξεκληρίστηκε στην άσφαλτο.

Πηγή πληροφοριών: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση