GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φίλης για Σκοπιανό: Άλλο η θέση του Καμμένου και άλλο η θέση της κυβέρνησης- ΒΙΝΤΕΟ

"Άλλο η προσωπική άποψη, η άποψη ενός κόμματος και άλλο η επίσημη κυβερνητική θέση. Δεν είναι δικέφαλη η κυβέρνηση" δήλωσε ο βο...

"Άλλο η προσωπική άποψη, η άποψη ενός κόμματος και άλλο η επίσημη κυβερνητική θέση. Δεν είναι δικέφαλη η κυβέρνηση" δήλωσε ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, σε συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ.
«Η εξωτερική πολιτική δεν ασκείται με συλλαλητήρια. Δεν ήταν όλοι οι συμμετέχοντες ακραία στοιχεία» συμπλήρωσε. «Πιστεύω ότι είναι λάθος οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων που πήγαν στο συλλαλητήριο. Ακραίες ομάδες έδωσαν λάθος τόνο στο συλλαλητήριο» ανέφερε, ενώ ξεκαθάρισε ότι «το να πάνε στο συλλαλητήριο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι έξω από τις πολιτικές μας απόψεις».
"Επίσημη θέση της κυβέρνηση είναι η συνθέτη ονομασία, πάγια θέση την τελευταία 25ετία, η κυβέρνηση έχει μια γραμμή, δεν έχει δύο. Ο κ. Καμμένος έχει μια διαφορετική άποψη θα την κουβεντιάσουμε στη Βουλή όταν έρθει η ώρα και θα τοποθετηθεί κι ο ίδιος. Είναι σαφές ότι αποκλίνει, η χώρας μας έχει Σύνταγμα, η Βουλή θα ψηφίσει και εκεί θα τοποθετηθούν τα κόμματα. Αν αύριο ο κ. Καμμένος συναντηθεί με έναν ομόλογό του είναι υποχρεωμένος να πει την επίσημη θέση της ελληνικής κυβέρνησης. Είναι δεδομένο αυτό. Άλλο η προσωπική άποψη, η άποψη ενός κόμματος και άλλο η επίσημη κυβερνητική θέση. Δεν είναι δικέφαλη η κυβέρνηση" τόνισε.
«Δεν υπάρχει μυστική διπλωματία. Μυστική διπλωματία είναι όταν δυο χώρες συνωμοτούν εις βάρος μιας τρίτης, άλλο μυστική άλλο θεσμική διπλωματία. Υπάρχουν δίαυλοι ενημέρωσης που δεν είναι δημόσιοι» είπε.
"Δεν βλέπω ρήγμα στο εσωτερικό της Εκκλησίας, αλλά, λανθασμένα κατά τη γνώμη μου, μπαίνει σε ζητήματα πολιτικής, έχει δικαίωμα να μπει, αλλά θα δεχθεί τον αντίλογο και τη σύγκρουση" δήλωσε.
"Δεν ήταν σωστή η ταύτιση με τη Χ.Α, το ότι υπάρχουν θύλακες Χρυσαυγίτικοι μέσα στην Εκκλησία, όπως ο Καλαβρύτων που έλεγε τη ΧΑ «γλυκιά ελπίδα», άλλο αυτό και άλλο το σύνολο της Εκκλησίας" συμπλήρωσε.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση