GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζευγάρι συνελήφθη να κάνει σεξ μέρα μεσημέρι σε προαύλιο εκκλησίας!

Αυτό το ζευγάρι θα πρέπει σίγουρα να πάει άμεσα για εξομολόγηση. Ο 31χρονος Ράιαν Ντάγκλας και η φίλη του συνελήφθησαν επειδή έκαναν σεξ ...

Αυτό το ζευγάρι θα πρέπει σίγουρα να πάει άμεσα για εξομολόγηση. Ο 31χρονος Ράιαν Ντάγκλας και η φίλη του συνελήφθησαν επειδή έκαναν σεξ μέρα μεσημέρι στο αυτοκίνητο τους, το οποίο είχαν παρκάρει στο προαύλιο της καθολικής εκκλησίας στο Key West.
Ένας πολίτης κάλεσε την αστυνομία γύρω στις 3:30 μ.μ., όταν άκουσε τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας μέσα σε μια Cadillac Escalade. Ο άνθρωπος αυτός περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι κοίταξε μέσα στο όχημα και είδε το ασυγκράτητο ζευγάρι, οι οποίοι μάλιστα τον έβρισαν προτού φύγουν από το σημείο.
Ωστόσο, ο μάρτυρας τους τράβηξε φωτογραφία, για να έχει πειστήρια, και ειδοποίησε την αστυνομία. Στους αστυνομικούς είπε ότι θα μηνύσει το ζευγάρι επειδή τα παιδιά που συχνάζουν στην περιοχή θα μπορούσαν να έχουν δει την ανάρμοστη πράξη.
Πηγή: NY Post

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση