GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε πώς περιγράφει ο Στέλιος Διονυσίου το περιστατικό με τον αστυνομικό- ΒΙΝΤΕΟ

"Δεν μπορώ να ακούω ψέματα. Δεν τον χτύπησα, του μίλησα άσχημα το παραδέχομαι" είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Διονυσίου, μιλώντας ...

"Δεν μπορώ να ακούω ψέματα. Δεν τον χτύπησα, του μίλησα άσχημα το παραδέχομαι" είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Διονυσίου, μιλώντας στο STAR.
"Καταρχήν θα ήθελα να πω ότι σέβομαι απόλυτα την ελληνική αστυνομία και τηρώ τους νόμους. Αισθάνθηκα μία αδιαθεσία, ένα σφίξιμο στο στήθος και κατόπιν επικοινωνίας με τον ασφαλιστή μου που πρότεινε να πάω σε εκείνη την κλινική, στην πλατεία Σούτσου. Καθώς πήγαινα με το αυτοκίνητο μου, ήταν κλειστοί όλοι οι δρόμοι, σταμάτησα στον πρώτο αστυνομικό, τον παρακάλεσα να πάω στην κλινική, μου είπε δεν γίνεται. Προχώρησα λίγο παρακάτω, ξανά έγινε η ίδια κουβέντα, ότι θέλω να πάω στην κλινική και κάποια στιγμή και εγώ φοβήθηκα για την υγεία μου, λάθος μου το ξέρω, αλλά έτσι αντέδρασα, παραβίασα την κορδέλα που είχαν βάλει οι αστυνομικοί και μπήκα μέσα στο στενό πηγαίνοντας για την κλινική. Εκεί έγινε και το επεισόδιο με τον αστυνομικό" ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής και πρόσθεσε:
"Όταν συνάντησα τον αστυνομικό στο τμήμα για τις εκατέρωθεν μηνήσεις του ζήτησα συγνώμη, δεν τη δέχτηκε. Δεν μπορώ να ακούω ψέματα. Δεν τον χτύπησα... Του μίλησα άσχημα το παραδέχομαι. Δεν έχει χτυπήσει ο αστυνομικός, ήρθε η έκθεση από τον ιατροδικαστή που λέει ότι δεν έχει ούτε εκδορά. Πώς χτύπησε το χέρι του; Έχουμε κινηθεί ήδη νομικά εναντίον του αστυνομικού"
Δείτε το βίντεο από το STAR:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση