GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη: Τα... κομποσκοίνια του Ντάνου οδήγησαν σε ναυάγιο τη συνεργασία με Ατζούν

Αιτία στο να ναυαγήσει, πριν καν ξεκινήσει, η οποιαδήποτε συνεργασία του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι στάθ...

Αιτία στο να ναυαγήσει, πριν καν ξεκινήσει, η οποιαδήποτε συνεργασία του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι στάθηκαν οι χριστιανικές πεποιθήσεις του νικητή του τηλεοπτικού ριάλιτι Survivor, σύμφωνα με την Espresso.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όλα τελείωσαν στον τελικό του τηλεοπτικού ριάλιτι, όταν ο Ντάνος θέλησε να αφιερώσει τη νίκη του στον Θεό. Αυτό ήταν κάτι που περίμεναν οι θαυμαστές του καθώς καθ' όλη τη διάρκεια του ριάλιτι, τους είχε συνηθίσει λίγο πριν και μετά τα παιχνίδια να κάνει τον σταυρό του και να φιλά τα κομποσκοίνια που φορούσε στα χέρια του.
Η στάση του αυτή ωστόσο είχε παρεξηγηθεί από την τουρκική παραγωγή αλλά εξαιτίας της αγάπης του κοινού στο πρόσωπο του Ντάνου προτίμησε να περιμένει μέχρι το τέλος του ριάλιτι.
Όλα τα τηλεοπτικά κανάλια επιθυμούσαν διακαώς να τον εντάξουν στο δυναμικό τους με οποιοδήποτε τρόπο καθώς πιστεύουν στο τηλεοπτικό εκτόπισμά του. Έτσι, οι δημιουργοί του "Τατουάζ" αποφάσισαν άρον άρον να φτιάξουν ένα ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Γιώργου Αγγελόπουλου.
Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση