GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς πέθανε το ζευγάρι στην Κεφαλονιά...

Στο Νοσοκομείο του Ρίου επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις της ιατροδικαστή, Αγγελικής Τσιόλα, ότι το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό λίγες ώρες πριν...

Στο Νοσοκομείο του Ρίου επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις της ιατροδικαστή, Αγγελικής Τσιόλα, ότι το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό λίγες ώρες πριν από την αλλαγή του χρόνου σε σπίτι που είχε νοικιάσει στην Κεφαλονιά, αυτοτραυματίστηκε.
Και οι δύο είχαν τραυματιστεί στα χέρια, ενώ η γυναίκα πέθανε πρώτη. Όσο για τον άνδρα, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του αρκετές φορές, κάτι που κατάφερε τελικά, όταν αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στην καρδιά.
"Στη γυναίκα, πρόκειται για θάνατο, ο οποίος επήλθε λόγω αιμορραγίας από τραυματισμό των άνω άκρων, ενώ στον άνδρα από πολλαπλές κακώσεις σώματος. Τα θανατηφόρα όμως τραύματα, ήταν αυτά στον θώρακα", ανέφερε η κ. Τσιόλα.
Ανατριχίλα προκαλούν οι βάσιμες ενδείξεις ότι το ζευγάρι συμμετείχε σε παγανιστικές τελετές αφού δίπλα τους βρέθηκαν σύνεργα που παραπέμπουν σε αυτό.
Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση