GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος για τον γιο του Γερολυμάτου και τη συμμορία εκβιαστών - "Πρόκειται για παρεξήγηση" λέει ο δημοφιλής τραγουδιστής

Στο εδώλιο ως μέλος σπείρας εκβιαστών που έβαζε στο στόχαστρό της, μεσίτες και πωλητές ακινήτων κάθισε την Τετάρτη ο γιος του δημοφιλούς ...

Στο εδώλιο ως μέλος σπείρας εκβιαστών που έβαζε στο στόχαστρό της, μεσίτες και πωλητές ακινήτων κάθισε την Τετάρτη ο γιος του δημοφιλούς τραγουδιστη Γιωργου Γερολυμάτου, Αλέξανδρος, μαζί με άλλα δύο πρόσωπα.
Ο τραγουδιστής δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, ενώ η δίκη διακόπηκε για τις 21 Φεβρουαρίου. Ο λόγος ήταν το κώλυμα στο πρόσωπο ενός εκ των συνηγόρων υπεράσπισης.
Υπερασπιζόμενος τον γιο του, τον Δεκέμβριο του 2016, ο Γιώργος Γερολυμάτος είχε δηλώσει βέβαιος ότι πρόκειται για παρεξήγηση και ότι η αλήθεια θα λάμψει!
Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, το οποίο παρέπεμψε τους τρεις άνδρες σε δίκη με τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης, της έκρηξης από κοινού, της εκβίασης κ.ά., αρχηγικό ρόλο στο κύκλωμα είχε ο 70χρονος πεθερός του Αλέξανδρου Γερολυμάτου, ο οποίος είναι μεσίτης.
Εντολές του μεσίτη εκτελούσε ο πρώην πρωταθλητής Ελλάδος στο bodybuilding Γ.Κ., ο οποίος παρουσιαζόταν στα θύματα ως «Αποστόλης», ενώ ο 47χρονος γιος του Γιώργου Γερολυμάτου φέρεται ότι μεσολαβούσε τις περισσότερες φορές μεταξύ του bodybuilder και του πεθερού του. Ωστόσο, ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.
Τα μέλη της σπείρας ειδικεύονταν στις απειλές σε βάρος μεσιτών, αγοραστών και πωλητών ακινήτων, για να εισπράττουν εκβιαστικά «μεσιτεία»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση