GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο δισεκατομμυριούχος Μπάρι Σέρμαν και η γυναίκα του δολοφονήθηκαν - Τους έδεσαν και τους στραγγάλισαν - ΒΙΝΤΕΟ

Θύματα δολοφονικής επίθεσης έπεσαν ο Καναδός πολυεκατομμυριούχος Μπάρι Σέρμαν και η σύζυγός του Χάνεϊ, αποφάνθηκε μια ομάδα ιδιωτικών ντε...

Θύματα δολοφονικής επίθεσης έπεσαν ο Καναδός πολυεκατομμυριούχος Μπάρι Σέρμαν και η σύζυγός του Χάνεϊ, αποφάνθηκε μια ομάδα ιδιωτικών ντετέκτιβ έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Toronto Star.
Ο ιδρυτής της φαρμακοβιομηχανίας Apotex και η σύζυγός του Χάνεϊ, βρέθηκαν νεκροί στα μέσα Δεκεμβρίου.
Τα δύο θύματα βρέθηκαν στις 15 Δεκεμβρίου στην εσωτερική πισίνα της πολυτελούς κατοικίας τους στο Τορόντο, χωρίς να υπάρχει κάποια εμφανής ένδειξης παραβίασης του σπιτιού. Η νεκροψία έδειξε ότι ο θάνατός τους προήλθε από στραγγαλισμό και η αστυνομία μιλούσε για "ύποπτους θανάτους". Πίστευε όμως ότι η Σέρμαν δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της ο οποίος στη συνέχεια απαγχονίστηκε, βάζοντας τέλος και στη δική του ζωή.
Για τα παιδιά των Σέρμαν, αυτό το σενάριο δεν ευσταθούσε. Ανέθεσαν την υπόθεση στον δικηγόρο Μπράιαν Γκρίνσπαν που με τη σειρά του προσέλαβε μια ομάδα ιδιωτικών ντετέκτιβ και ζήτησε να διενεργηθεί και δεύτερη νεκροψία.
Τι έδειξε η νέα έρευνα
Σε αυτήν τη δεύτερη εξέταση ο ιατροδικαστής παρατήρησε σημάδια στους καρπούς των δύο θυμάτων που, όπως υποστηρίζει, πιθανότατα προκλήθηκαν από το δέσιμό τους με σχοινί ή με πλαστικές χειροπέδες. Όταν βρέθηκαν τα πτώματα, τα χέρια τους δεν ήταν δεμένα, εξήγησε η εφημερίδα.
Πηγές προσκείμενες στους ιδιωτικούς ερευνητές, τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα, έκαναν λόγο για διπλή δολοφονία από "επαγγελματίες" ή για "κατά παραγγελία" εκτέλεση του ζεύγους.
Τα βίντεο από κάμερες παρακολούθησης στη συνοικία όπου βρίσκεται το σπίτι των Σέρμαν εξετάστηκαν από την αστυνομία αλλά δεν δείχνουν καμία ύποπτη κίνηση γύρω από την κατοικία τους.
Το ζεύγος ήταν γνωστό για τη φιλανθρωπική δράση του. Η περιουσία τους εκτιμάται ότι έφτανε τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ. Ο Μπάρι Σέρμαν ήταν επίσης σημαντικός δωρητής του Φιλελεύθερου Κόμματος του Καναδά.
Δείτε το βίντεο από την κηδεία τους:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση