GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιλότοι ελικοπτέρων Απάτσι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στη Στρατιωτική Ακαδημία των ΗΠΑ- ΦΩΤΟ

Δύο πιλότοι ελικοπτέρων Απάτσι είναι οι πρώτοι εν ενεργεία ομοφυλόφιλοι στρατιωτικοί, οι οποίοι παντρεύτηκαν στη Στρατιωτική Ακαδημία των...

Δύο πιλότοι ελικοπτέρων Απάτσι είναι οι πρώτοι εν ενεργεία ομοφυλόφιλοι στρατιωτικοί, οι οποίοι παντρεύτηκαν στη Στρατιωτική Ακαδημία των ΗΠΑ. Οι Daniel Hall και Vincent Franchino γνωρίστηκαν στο West Point και επέστρεψαν εκεί για να παντρευτούν στην ιστορική στρατιωτική ακαδημία της Νέας Υόρκης.
Σύμφωνα με τους New York Times το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 13 Ιανουαρίου. Και οι δύο πιλότοι υπηρετούν στο Fort Bliss στο Ελ Πάσο του Τέξας. Η τελετή έγινε με 150 καλεσμένους, πολλοί εκ των οποίων ήταν στρατιωτικοί.
Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν τον Αύγουστο του 2009, όταν ο Franchino ήταν πρωτοετής. Το πρώτο τους ραντεβού ήταν τον Φεβρουάριο του 2012 στην Ουάσινγκτον.
"Έχουμε βιώσει τα πάντα, από ανθρώπους που αισθάνονται αμήχανα γύρω μας μέχρι να μας φωνάζουν "αδερφές" όταν κρατάμε τα χέρια περπατώντας στο δρόμο, τέτοια πράγματα", δήλωσε ο Franchino.
"Είναι πραγματικά απογοητευτικό όταν δύο άνθρωποι έχουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλο αλλά δεν τους επιτρέπεται να τα εξωτερικεύσουν" πρόσθεσε ο Hall. "Εμείς υπηρετούσαμε σύμφωνα με μια πολιτική που μας έλεγαν, σε όλους τους ικανούς στρατιώτες, τους ναυτικούς, τους αερομεταφορείς και τους πεζοναύτες - να λέμε ψέματα για τον εαυτό μας."
"Δεν μπορούσαμε να πούμε την αλήθεια λόγω του φόβου του τι θα συμβεί σε εμάς", είπε. "Έτσι, το βάζαμε στο μυαλό μας ότι ποτέ δεν θα λέγαμε ότι είμαστε ομοφυλόφιλοι, δεν θα μας κορόιδευαν ποτέ και σίγουρα ποτέ δεν θα "πετούσαν" έξω από το στρατό".

Πηγή: NY TIMES

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση