GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσμονές από τον Νέον Ενιαυτόν

Κάθε ευτυχίαν να φέρει σε όλους ο Νέος Ενιαυτός. Βησσόθεν η ευχή, αλλά τετριμμένη και αόριστη. Θα αναφέρομεν μερικές προσμονές εν περιλήψ...

Κάθε ευτυχίαν να φέρει σε όλους ο Νέος Ενιαυτός. Βησσόθεν η ευχή, αλλά τετριμμένη και αόριστη. Θα αναφέρομεν μερικές προσμονές εν περιλήψει τώρα και αργότερα tempore dato, τις αναλύομεν:

Η υγεία κυριαρχεί ως αναγκαία ευχή αλλά αυτήν την στιγμήν ένεκα οικονομικών δυσχερειών είναι παρημελημμένη. Αναμένομεν την ουσιατικήν βελτίωση από το υπεύθυνον Κράτος, διότι τώρα πάσχομεν.

Προσδοκούμεν περιορισμόν σε 150 Βουλευτές, χωρίς ούτε ένα προνόμιον και σε περίπτωση εκλογής μονοσταυρίαν παντού και για όλους, μήπως έρθουν στην Βουλήν, ολιγώτερον κομματικοί και υποστηρικτές των εντολέων τους. Αυτό θα επιτευχθεί με τετραετή θητείαν στο Βουλευτικον αξίωμα και άνευ συντάξεως ώστε να περικοπεί η επαγγελματική υφή.

Αποχή Υπουργών και Βουλευτών από τις παρουσιάσεις και ρητορίες στις Τηλεοράσεις και τα Ραδιόφωνα. Πρόκειται για αναφορές στο μεγαλύτερον σύνολον κομματικές και όχι προτάσεις υπέρ αναπτύξεως της Ελλάδος και ευημερίας του Λαού. Οσάκις τις ακούω παρεμπιπτόντως, δεν ωφελούμαι διότι τους λείπει το πολιτικώς σκέπτεσθαι!! Καμμία πρόταση υπέρ του δεινώς πάσχοντος και εν τω συνόλω περιφρονημένου Λαού. Οι παρουσίες τους είναι διαφήμιση αμίσθωτος!!!

Θετικές θέσεις για οικονομικήν ανάπτυξη της Ελλάδος, εργασίαν στους πάντες, αποπομπήν της θανατηφόρου λιτότοτητας. Τα θελκτικά λόγια ότι θα βγούμεν από τα Μνημόνια και θα υπάρξει έτος αναπτύξεως, είναι έπεα πτερόεντα.

Ανάπτυξη θα υπάρξει όταν αποφασίζομεν εμείς για τον τόπον μας, όταν επαναλειτουργήσουν οι βιαίως διακοπείσες εργασίες σε 500.000 Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όταν παύσουν να είναι ξενοίκιαστα 1.000.000 Καταστήματα και Διαμερίσματα.
Στον τομέα της ενημερώσεως, προσδοκούμεν ειδήσεις Ελληνικές, χωρίς εγκλήματα και μάλιστα σε μορφήν διαλέξεως για κάθε ένα είτε Ελληνικόν είτε αλλότριον. Ειδήσεις Ελληνικές στο 80%. Να παύσομεν να είμεθα φερέφωνα των τουρκικών ειδήσεων! Δεν είναι υποχρεομένος ο Έλληνας καθημερινώς να ακούει υβρίζοντα στην διαπασών τον τούρκον πρόεδρον, ενώ δεν ακούγονται Έλληνες τιτλούχοι ή αν ακουσθούν είναι για δέκατα του δευτερολέπτου! Προσδοκία να μη επαναληφτεί αυτό το φαινόμενον. Μια απλή ολιγόλογος ενημέρωση για κάποιον σοβαρόν θέμα και όχι οι κραυγές των τούρκων.

Στροφή της Κυβερνήσεως σε έργα, αντιπλημμυρικά, αντιπυρικά, επουλώσεως των απείρων αναγκών της υπαίθρου, χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψιν η θέση των δανειστών. Αν δεν αντιταχθούμεν σκληρώς σ’ αυτούς, θα αργοπεθαίνομεν ζωντανοί!

Κατάργηση των ταπεινωτικών συσσιτίων τα οποία μεγάλως υποτιμούν τους Υπερήφανους Έλληνες και τους καθιστοπούν επαίτες

Προστασία των θαλασσίων και εναερίων συνόρων, όπως πράττουν μετά μανίας οι βόρειοι γείτονές μας.

Απαγόρευση στους ηγετικούς παράγοντες άλλων χωρών να μας χλευάζουν με τον εύσχημον τρόπον τους και εμείς να σιωπούμεν.

Προσδοκούμεν Μίαν Ενιαίαν και Αδιαίρετον Μακεδονίαν.

Προσμένομεν Ενιαυτόν μετά τιμωρίας στους, εκ περάτων της Γης, στυγνούς ληστές οικιών και καταστημάτων, βιαστές των ενοίκων μετά βασάνων και θανάτων σ’ αυτούς. Ο τρόπος δράσεώς των ισούται με περίπατον. Η παρεμπόδιση ανύπαρκτη λόγω της μασκοφορίας.

Δεινήν περικοπήν φόρων και απαλλαγήν από τον θανατηφόρον ΕΝΦΙΑ.

Άπειρες οι προδοκίες φίλοι αναγνώστες, αλλά εμποδιζόμενες από το Μέγαν Δανειακόν Τείχος. Η κατακρήμνιση του θα γίνει μόνον με εργασίαν στους Έλληνες. Τα λοιπά είναι υποσχέσεις καλής δήθεν διακυβερνήσεως! Το αντιλαμβανόμεθα;;

Ευχές για ότι νομίζετε καλλίτερον.

Μιχαήλ Στρατουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση