GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαχριστόπουλος για υπουργοποίηση: Δεν μπαίνω στο τριπάκι αλλά ποιος τυφλός δεν θέλει να βρει το φως του;

Την παραίτηση του κ. Ζουράρι αλλά και την κενή υπουργική θέση που αφήνει μετά την παραίτηση του, σχολίασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Π...

Την παραίτηση του κ. Ζουράρι αλλά και την κενή υπουργική θέση που αφήνει μετά την παραίτηση του, σχολίασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
«Ο Ζουράρις έχει ένα δικό του προσωπικό στυλ που σέβονται όλοι, αλλά κάποιες στιγμές ξεπερνάει τα όρια. Υπερβολή να παραδώσει την έδρα, ήταν λάθος (σ.σ. όσα είπε) και σας το λέω με πόνο ψυχής γιατί είναι καλό παιδί, κύριος, ειλικρινής και αυθεντικός. Όταν έχεις θεσμικό ρόλο δεν προωθείς την οπαδική αντίληψη» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6.
Στο ερώτημα πως βλέπει το ενδεχόμενο της υπουργοποίησης απάντησε: «Δεν μπαίνω στο τριπάκι αυτό και δεν είναι για μένα. Θεωρώ μεγάλη τιμή ότι είμαι γραμματέας της ΚΟ των ΑΝΕΛ και πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός τους. Και μου αρέσει αυτός ο ρόλος ακόμα. Ακόμα δεν έχω ξεψαρώσει, δεν έχω καταλάβει ότι είμαι βουλευτής. Για μένα είναι τιμή να σε στείλει στο κοινοβούλιο ο Έλληνας. Εσείς καλά κάνετε και ρωτάτε, ξέρετε κανέναν τυφλό να μην θέλει το φως του; Αλλά δεν έχω μπει και δεν θέλω να μπω σε αυτή τη λογική σας το λέω ευθέως".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση