GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΖΩΝΤΑΝΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ το «Ματωμένο Φεγγάρι»...

ΤΩΡΑ - «ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ»:  Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την υπερσελήνη, όπως λέγεται, καθώς λόγω της τροχιά της, η πανσέληνος ...


ΤΩΡΑ - «ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ»: 
Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την υπερσελήνη, όπως λέγεται, καθώς λόγω της τροχιά της, η πανσέληνος βρίσκεται στη μικρότερη δυνατή απόσταση από τη Γη, ενώ παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και μια ολική σεληνιακή έκλειψη.
Από τη στιγμή που πρόκειται για τη δεύτερη πανσέληνο του ίδιου μήνα, αυτόματα κερδίζει και τον τίτλο του «μπλε φεγγαριού». Αυτό το φαινόμενο πρόκειται να συμβεί για πρώτη φορά μετά από 152 χρόνια και δεν θα ξανασυμβεί για τουλάχιστον μία ακόμη δεκαετία.
Κατά τη διάρκεια της έκλειψης, το φεγγάρι θα χάσει σιγά-σιγά τη λάμψη του και θα πάρει μία κόκκινη απόχρωση, καθώς η ατμόσφαιρα θα προκαλέσει διάθλαση του φωτός, σύμφωνα με τη NASA. Εξού και η ονομασία «Ματωμένο Φεγγάρι».
Harry Lazaropoulos κοινοποίησε το live βίντεο του χρήστη EBUZZ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση