GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έβγαλε τα... νύχια της» η μητέρα του «σκελετωμένου» μοντέλου της Μπέκαμ

Τη δική της απάντηση στις επιθέσεις που δέχθηκε η κόρη της έδωσε η μητέρα του μοντέλου από τη Λιθουανία που επέλεξε η Βικτόρια Μπέκαμ για...

Τη δική της απάντηση στις επιθέσεις που δέχθηκε η κόρη της έδωσε η μητέρα του μοντέλου από τη Λιθουανία που επέλεξε η Βικτόρια Μπέκαμ για να λανσάρει την κολεξιόν της για την άνοιξη - καλοκαίρι 2018. Η εμφάνιση του συγκεκριμένου μοντέλου προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις λόγω της υπερβολικά αδύνατης σιλουέτας του, ενώ η ίδια η Μπέκαμ βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα για τα πρόσωπα ομορφιάς που προωθεί.
Έτσι, η μητέρα της 29χρονηςΓκιέντρε, Ιρένα Ντουκαουσκιένε, δήλωσε στη Daily Mail: «η κόρη μου είναι μια χαρά» και προσέθεσε: «την έλεγαν από μικρή «καλάμι», επειδή είχε πολύ λεπτή σιλουέτα».
«Όσοι κάνουν κριτική στη κόρη μου, απλώς τη ζηλεύουν! Την είδα πριν από δύο μήνες όταν ήρθε σπίτι μας. Δεν μου έδειχνε καθόλου κοκαλιάρα. Έτρωγε κανονικά ό,τι μαγειρεύαμε», κατέληξε.
Δείτε τη φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση