GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών

Αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών, που πραγματοποιούσε την πτήση MH122 Σίδνεϊ - Κουάλα Λουμπούρ πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση ...

Αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών, που πραγματοποιούσε την πτήση MH122 Σίδνεϊ - Κουάλα Λουμπούρ πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση λόγω τεχνικού προβλήματος.
Το αεροσκάφος είχε μόλις απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Σίδνεϊ και τέσσερις ώρες αργότερα, ενώ πετούσε ακόμα στον εναέριο χώρο της Αυστραλίας, παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα. Ο πιλότος αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει με ασφάλεια επείγουσα προσγείωση στην περιοχή της βόρειας Αυστραλίας Αλις Σπρινγκς στις 5:48 τοπική ώρα.

«Ξαφνικά νοιώσαμε μία δυνατή δόνηση, όλο το αεροπλάνο κουνιόταν» διηγήθηκε αργότερα μία επιβάτης στο αυστραλιανό μέσο ενημέρωσης 9news.com.au.
Αμέσως το πλήρωμα του αεροπλάνου κάλεσε τους επιβάτες να επιστρέψουν στις θέσεις τους και να βάλουν ζώνες ασφαλείας, μισή ώρα αργότερα όμως ανακοίνωσε ότι όλα «ήταν υπό έλεγχο».
Η διοίκηση των Μαλαισιανών Αερογραμμών θα προβεί σε ανακοινώσεις μόλις έχει στη διάθεσή της περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια του συμβάντος.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση