GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφοδος «ποντικών» στα αποδυτήρια γηπέδου- Οι ποδοσφαιριστές έπαιζαν και οι άλλοι τους... "ξάφριζαν"

...

Όσο οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου «φόρτωναν» με γκολ το τέρμα των αντιπάλων τους, του Πανασπροπυργιακού, την ίδια ώρα άγνωστοι τούς ... ξεφόρτωναν τα πορτοφόλια και τα κινητά από τους σάκους τους στα αποδυτήρια!

Οι ποδοσφαιριστές του Πανασπροπυργιακού ήρθαν αντιμέτωποι με τη δυσάρεστη έκπληξη μόλις επέστρεψαν στα αποδυτήριά τους στο Δημοτικό Στάδιο «Διαγόρας», μετά το τέλος της αναμέτρησης για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Τα προσωπικά τους αντικείμενα είχαν εξαφανιστεί μέσα από τις αποσκευές τους. Χρήματα, κινητά και άλλα αντικείμενα αξίας που είχαν πάρει μαζί του στην αποστολή είχαν κάνει «φτερά».

Το θέμα έκανε γνωστό γυμναστής του Πανασπροπυργιακού μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook, στην οποία έγραψε, αφήνοντας αιχμές για την παρουσία της Αστυνομίας: «Πέσαμε θύματα κλοπής στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «Διαγόρας»! Έσπασαν το λουκέτο των αποδυτηρίων και πήραν χρήματα και κινητά! Η Αστυνομία «παρούσα» έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών!».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν προκύψει έως τώρα, ο δράστης ή οι δράστες θεώρησαν βέβαιο ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα κανείς από τους φιλοξενούμενους ποδοσφαιριστές δεν θα μπει στα αποδυτήρια και έδρασαν ανενόχλητοι.

Κατά την καταγγελία, οι άγνωστοι έσπασαν το λουκέτο, μπήκαν στον χώρο και ξεψάχνισαν τους σάκους αρπάζοντας κινητά τηλέφωνα, χρήματα, προσωπικά είδη, ακόμη και τις ταυτότητες των ποδοσφαιριστών. Συνολικά, υπολογίζεται ότι η λεία τους σε μετρητά φτάνει τα 670 ευρώ.

Η Ασφάλεια της Ρόδου, που ενημερώθηκε για την κλοπή, έδωσε ειδικά δελτία ταυτότητας στους ποδοσφαιριστές για να μπορέσουν να κάνουν το ταξίδι της επιστροφής. Έτσι, επέστρεψαν στον Ασπρόπυργο και ηττημένοι με το βαρύ 3-0, αλλά και θύματα κλοπής και σίγουρα θα αργήσουν να ξεχάσουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση