GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ντέιβιντ Λέτερμαν επιστρέφει στη μικρή οθόνη με συνέντευξη από τον Μπαράκ Ομπάμα

Ο διάσημος Αμερικανός παρουσιαστής Ντέιβιντ Λέτερμαν θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη την επόμενη Παρασκευή με μια συνέντευξη που πήρε από τ...

Ο διάσημος Αμερικανός παρουσιαστής Ντέιβιντ Λέτερμαν θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη την επόμενη Παρασκευή με μια συνέντευξη που πήρε από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, επιβεβαίωσε σήμερα το δίκτυο Netflix, απ’ όπου θα προβάλλεται η νέα του εκπομπή.
Ο Λέτερμαν, ηλικίας 70 ετών, ο οποίος παρουσίαζε για 22 συναπτά έτη το άκρως δημοφιλές "Late Show with Letterman" – είχε ανακοινώσει στα τέλη Αυγούστου την πρόθεσή του να επιστρέψει στην ενεργό δράση στο Netflix το 2018, αφού είχε επίσημα αποσυρθεί το 2015.
Με ένα tweet που έστειλε σήμερα το δίκτυο γνωστοποίησε ότι ο Ντέιβιντ Λέτερμαν θα ξεκινήσει στις 12 Ιανουαρίου την εκπομπή του με μια συνέντευξη του Μπαράκ Ομπάμα, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει ο ιστότοπος The Hollywood Reporter.
Πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Ομπάμα μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο πριν από έναν χρόνο. Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι θα κληθεί να απαντήσει και σε ερωτήσεις για τον διάδοχό του στον προεδρικό θώκο Ντόναλντ Τραμπ ακόμα κι αν ο πρώην πρόεδρος είναι πολύ προσεκτικός στις τοποθετήσεις του για τον μεγιστάνα.
Άλλοι επιφανείς καλεσμένοι σε αυτό το νέο σόου, με τίτλο My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman που θα απαρτίζεται από 6 επεισόδια διάρκειας μίας ώρας- ένα κάθε μήνα-, είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Μαλάλα Γιουσαφζάι, ο Τζέι Ζι, η ηθοποιός Τίνα Φέι και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χάουαρντ Στερν, γνωστοποίησε το Netflix σε ένα μήνυμα στο Twitter.
Τουλάχιστον 14 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν την τελευταία εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν, τον Μάιο του 2015 στο CBS. Κατόπιν ο βραβευμένος με 10 βραβεία Emmy παρουσιαστής εμφανίστηκε ελάχιστες φορές στην αμερικανική τηλεόραση.
Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση