GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πατέρας, κόρη και γαμπρός διακινούσαν ναρκωτικά στην Αθήνα- ΦΩΤΟ

Σε οικογενειακή υπόθεση είχαν μετατρέψει την καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης τρία άτομα που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθ...

Σε οικογενειακή υπόθεση είχαν μετατρέψει την καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης τρία άτομα που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.
Το απόγευμα της Τετάρτης, συνελήφθησαν στο Χαλάνδρι και στο Γέρακα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ένας 59χρονος, η 30χρονη κόρη του και ο 28χρονος σύζυγός της, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν τα σπίτια τους ως χώρο καλλιέργειας και αποθήκευσης της κάνναβης.
Στο σπίτι του 59χρονου στο Γέρακα, εντοπίστηκε εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης (λυχνίες, αφυγραντήρες, ιονιστές κλπ). Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 61 δενδρύλλια κάνναβης, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -1.959,6- γραμμαρίων, 22 ναρκωτικά χάπια, ποσότητα σπόρων κάνναβης και ένα όπλο τύπου Flobert με 28 σφαίρες.
Στο σπίτι της 30χρονης και του 28χρονου στο Χαλάνδρι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -13.244- γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης βάρους -84- γραμμαρίων, ποσότητα σπόρων κάνναβης, δύο ζυγαριές ακριβείας καθώς και το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.
Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση