GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάος στη Νέα Υόρκη από την φονική καταιγίδα - ΒΙΝΤΕΟ

Χάος στους δρόμους, χιλιάδες πτήσεις ακυρώθηκαν και όλα τα τουριστικά μέρη καλύφθηκαν από το χιόνι, καθώς το "Μεγάλο Μήλο" χτυπ...

Χάος στους δρόμους, χιλιάδες πτήσεις ακυρώθηκαν και όλα τα τουριστικά μέρη καλύφθηκαν από το χιόνι, καθώς το "Μεγάλο Μήλο" χτυπήθηκε από τη σφοδρή κακοκαιρία.
Ο δήμαρχος Bill de Blasio έχει κήρυξε τη Νέα Υόρκη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Τα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης έκλεισαν με αποτέλεσμα να ακυρωθούν πάνω από τρεις χιλιάδες πτήσεις «εγκλωβίζοντας» χιλιάδες ταξιδιώτες, ενώ πτήσεις ακυρώθηκαν και από το αεροδρόμιο Λόγκαν της Βοστόνης.
Οι αρχές συμβουλεύουν τους πολίτες να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους. Οι επόμενες ημέρες, καθώς οι πολικές θερμοκρασίες θα παραμείνουν, θα είναι δύσκολες. Ακόμα και τα ειδικά μηχανήματα για την απομάκρυνση του χιονιού αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω του όγκου και της σφοδρότητας των φαινομένων.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση