GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάρπαθος: Σκύλος βρέθηκε κρεμασμένος σε ελιά- Καταγγελίες και για άλλα περιστατικά κακοποίησης ζώων στο νησί- ΦΩΤΟ

Ένας κρεμασμένος σκύλος στο χωριό Όθος της Καρπάθου είναι το πρόσφατο περιστατικό και έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες καταγγελίες για κ...

Ένας κρεμασμένος σκύλος στο χωριό Όθος της Καρπάθου είναι το πρόσφατο περιστατικό και έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες καταγγελίες για κακοποιήσεις ζώων στο νησί. Μάλιστα, μαρτυρίες στο enikos.gr αναφέρουν ότι το καλοκαίρι, κάτοικος του νησιού, έκοψε τα αυτιά ενός σκύλου και στη συνέχεια, τον πέταξε στο λιμάνι.
Την ημέρα των Φώτων, Σαββάτο 6.1.2018, μια παρέα φίλων βρέθηκε στο γήπεδο 5Χ5 του χωριού Όθους, όπου βρήκαν τον σκύλο, κρεμασμένο από ένα κλαδί ελιάς. Όπως καταγγέλει ο Γιώργος Χιωτάκης από τον λογαριασμό του στο facebook, όπου δημοσίευσε φωτογραφίες και αφού το θέμα έλαβε διαστάσεις μέσω των social media, κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας επισκέφθηκε το σημείο μετά από τρεις ημέρες και προέβη σε συλλογή στοιχείων με σκοπό την ανεύρεση του δράστη.

Τον Μάρτιο του 2017 ο Δήμαρχος Καρπάθου, Ηλίας Λάμπρος, είχε ζητήσει την παρέμβαση της αστυνομίας, καθώς είχε παρατηρηθεί έξαρση του φαινομένου της «θανάτωσης ζώων συντροφιάς, σκυλιών και γατιών», που είναι αδέσποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση