GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βγήκαν τα μαχαίρια" για την "απαγορευμένη" ταινία της Αλίκης - Κόντρα Τάκη Βουγιουκλάκη- Γιάννη Παπαμιχαήλ

Η ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη «Αλίκη Μy Love» και η ενδεχόμενη προβολή της προκάλεσε πριν λίγες ημέρες την αντίδραση του Γιάννη Παπαμι...

Η ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη «Αλίκη Μy Love» και η ενδεχόμενη προβολή της προκάλεσε πριν λίγες ημέρες την αντίδραση του Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος δήλωσε πως προτίθεται να κινηθεί νομικά.
Ο αδελφός της Αλίκης, Τάκης Βουγιουκλάκης, μίλησε στην εφημερίδα Espresso, τονίζοντας πως η ταινία δεν είναι "απαγορευμένη" και δεν ήταν ποτέ.
"Απλώς ο Φίνος δεν ήθελε να προβληθεί. Δεν του άρεσε και δεν ήθελε να "κάψει" την λίκη. Ούτε και στην Αλίκη πολυάρεσε βέβαια" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Συμπρωταγωνιστής της Αλίκης ήταν ο Βρετανός ηθοποιός Jess Conrad. Η υπόθεση του έργου ήταν ο νεαρός γοητευτικός ξένος που παίρνει μια μεγάλη κληρονομιά σε ένα ελληνικό νησί και εκεί γνωρίζει τον έρωτα στο πρόσωπο της Αλίκης.

"Δεν είχε τολμηρές σκηνές... Εντάξει, ίσως να ήταν λίγο τολμηρές για εκείνη την εποχή. Εγώ προσωπικά δεν την έχω δει, γιατί σπούδαζα τότε στην Ιταλία. Αλλά, από όσο γνωρίζω, δεν είχε τέτοια πλάνα το φιλμ".
Αναφορικά με τις δηλώσεις του Γιάννη Παπαμιχαήλ ότι η ταινία δεν πρόκειται να προβληθεί από οποιοδήποτε μέσο χωρίς την δική του έγκριση και ότι εάν γίνει κάτι τέτοιο ο ίδιος θα κινηθεί νομικά εναντίον αυτών που θα την προβάλουν, ο κ. Βουγιουκλάκης τόνισε πως "Από τη στιγμή που μια επιχείρηση όπως η Φίνος, η οποία έχει τα δικαιώματα της ταινίας, αποφασίζει να την προβάλει και δεν υπάρχει γραπτή απαγόρευση προβολής της από καμία πλευρά, δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο" ενώ συμπληρώνει "Ο Γιάννης δεν είχε καν γεννηθεί τότε. Ποια έγκριση; Υπάρχει απαγόρευση σε παραστατικό; Όχι!".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση