GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έβαλε φωτιά σε Πόρσε και διέφυγε - Δείτε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας

Η Αστυνομία του Τορόντο αναζητά τον άνδρα που έβαλε φωτιά σε μιά παρκαρισμένη Πόρσε και τράπηκε σε φυγή. Ο άγνωστος καταγράφηκε από την κ...

Η Αστυνομία του Τορόντο αναζητά τον άνδρα που έβαλε φωτιά σε μιά παρκαρισμένη Πόρσε και τράπηκε σε φυγή. Ο άγνωστος καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας και το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί και να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.
Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 05:00 το πρωί. Ο άγνωστος πάει κοντά στο SUV και από την πλευρά του συνοδηγού, σπάει το τζάμι, γεμίζει με βενζίνη το εσωτερικό του οχήματος, του βάζει φωτιά και φεύγει τρέχοντας.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Αστυνομία, ο άντρας ήξερε ότι το γκαράζ διέθετε κάμερα ασφαλείας και είχε κρύψει καλά το πρόσωπό του. Ωστόσο, υπάρχουν πιθανότητες να έχει υποστεί εγκαύματα καθώς βρισκόταν κοντά στο αυτοκίνητο όταν τυλίχθηκε στις φλόγες.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση