Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 2o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

  ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ για τις δηλώσεις της Κατρίν Ντενέβ...

   ΓΙΟΥΠΙ!!!!
  JE SUIS CATHERINE !!!!

  ...άνδρες «τιμωρήθηκαν κατά την άσκηση του επαγγέλματός τους, υποχρεώθηκαν σε παραίτηση, ενώ το μόνο κακό που έκαναν ήταν να αγγίξουν ένα γόνατο, να αποπειραθούν να κλέψουν ένα φιλί, να μιλήσουν για 'προσωπικά' πράγματα σε ένα επαγγελματικό δείπνο ή να στείλουν μηνύματα με σεξουαλικά υπονοούμενα σε μια γυναίκα, η έλξη με την οποία δεν ήταν αμοιβαία.

  Giannis Efstathiou

  "Καμακι" με "καμάκι" έχει διαφορά!! Το σημαντικό για μένα είναι και οι γυναίκες να έχουν απόλυτο δικαίωμα στο να κάνουν "καμάκι" χωρίς να κακοχαρακτηριζονται από κάποιους κι από κάποιες. Καθώς επίσης ουδεμία και ουδείς να δέχονται ή να εξαναγκάζονται σε σεξουαλική υποταγή σε κάποιον ή κάποια που βρίσκεται σε θέση εξουσίας!! Ούτε όμως να χρησιμοποιούν το σεξ για επαγγελματική ή άλλου είδους ανέλιξη... Παράλληλα θεωρώ παντελώς σεξιστικό το να σχολιάζεται απαξιωτικά το αισθησιακό ντύσιμο μιας κυριας, η οποία οφείλει να νιώθει παντελώς ελεύθερη να ντυθεί όπως και όσο της αρέσει!!! Όπως επίσης θεωρώ απολύτως χυδαίο, το αντρικό γυμνό να θεωρείται εν πολλοίς αποδεκτό και το γυναικείο "άσεμνο"...

  Panagiotis Kostoulas
  Χαίρομαι αφάνταστα που η γυναίκα των γυναικών Κατρίν Ντενέβ βγήκε και είπε το πλεον στοιχειώδες, αυτονόητο και ανθρώπινο: ότι ΔΕΝ είναι έγκλημα το φλερτ όπως έχει λυσσαξει να το μετατρέψει ο ολοκληρωτισμός του 21ου αιώνα που ακούει στο όνομα πολιτική ορθότητα.
  Πείτε ένα μεγάλο όχι στην ακαυλη κοινωνία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ για τις δηλώσεις της Κατρίν Ντενέβ... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr