GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ψαράδες της Καλύμνου καταγγέλλουν: Οι Τούρκοι έρχονται και μας εμβολίζουν - ΒΙΝΤΕΟ

Την κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες ψαράδες στα σύνορα με την Τουρκία περιέγραψε ο πρόεδρος της Ένωσης Αλιέων Καλύμνου "Ποσειδών&qu...

Την κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες ψαράδες στα σύνορα με την Τουρκία περιέγραψε ο πρόεδρος της Ένωσης Αλιέων Καλύμνου "Ποσειδών", Κώστας Σαρούκος.
"Η κατάσταση πλέον έχει φύγει από κάθε έλεγχο. Μηχανότρατα δικιά μας είναι αδύνατον να δουλέψει στα νησιά αυτά που λέγονται παραμεθόριες γραμμές... Όλες οι ακτές μας δουλεύονται από τουρκικές μηχανότρατες και συνοδεύονται με τουρκικές ακταιωρούς" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σαρούκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε:
"Δεν μπορούμε να ψαρέψουμε στα νησιά μας, έρχονται και μας εμβολίζουν... Το πράγμα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Από το 2006 μας πήγαν από το ένα ναυτικό μίλι στο ενάμιση και δεν μπορούμε να δουλέψουμε στα μέρη αυτά εμείς, δουλεύουν μόνο οι Τούρκοι. Αυτή η νομοθεσία έχει δώσει το δικαίωμα στους Τούρκους να δουλεύουν μονάχα αυτοί και εμείς να καθόμαστε μόνο θεατές".
Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση