Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018

  Μπαξεβανάκης: Οι εκδρομές γίνονται με στόχο τα παιδιά να ξενυχτήσουν - ΒΙΝΤΕΟ

  Απαντήσεις για την κατάργηση των σχολικών εκδρομών στο εξωτερικό, έδωσε ο υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης.
  Ο υφυπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΙ δήλωσε πως δεν έχει αρμοδιότητα λέγοντας ότι «για το ζήτημα αυτό θα σας απαντήσει ο υπουργός Παιδείας και όχι εγώ».
  "Υπάρχει ένα σοβαρότατο θέμα όσον αφορά στο περιεχόμενό τους. Αυτές οι πενθήμερες εκδρομές της τρίτης λυκείου γίνονται με βασικό στόχο τα παιδιά να ξενυχτήσουν . Η σχολική εκδρομή έχει ένα εκπαιδευτικό περιεχόμενο, θέλουμε να επικεντρώσουμε στο τι κάνουν οι μαθητές στη διάρκεια της ημέρας στην εκδρομή. Υπάρχει ένα πρόγραμμα που δεν τηρείται και όλη η προσοχή είναι στραμμένη στο τι θα κάνουμε τη νύχτα. Θέλουμε να επανεκτιμήσουμε όλο το πλαίσιο των εκδρομών , να το θέσουμε σε νέες βάσεις, να έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Βεβαίως να διασκεδάσουν τα παιδιά, μην παρεξηγηθούμε" τόνισε ο κ. Μπαξεβανάκης, ενώ αναφερόμενος στις εκδρομές στο εξωτερικό - αυτές δηλαδή που καταργούνται- είπε:
  "Oι εκδρομές στο εξωτερικό, ωστόσο, οφείλω να πω, ότι είναι πιο αποδοτικές για τα παιδιά από ότι αυτές που γίνονται εντός Ελλάδας".
  Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Μπαξεβανάκης: Οι εκδρομές γίνονται με στόχο τα παιδιά να ξενυχτήσουν - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr