GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαξεβανάκης: Οι εκδρομές γίνονται με στόχο τα παιδιά να ξενυχτήσουν - ΒΙΝΤΕΟ

Απαντήσεις για την κατάργηση των σχολικών εκδρομών στο εξωτερικό, έδωσε ο υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης. Ο υφυπουργός, μιλών...

Απαντήσεις για την κατάργηση των σχολικών εκδρομών στο εξωτερικό, έδωσε ο υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης.
Ο υφυπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΙ δήλωσε πως δεν έχει αρμοδιότητα λέγοντας ότι «για το ζήτημα αυτό θα σας απαντήσει ο υπουργός Παιδείας και όχι εγώ».
"Υπάρχει ένα σοβαρότατο θέμα όσον αφορά στο περιεχόμενό τους. Αυτές οι πενθήμερες εκδρομές της τρίτης λυκείου γίνονται με βασικό στόχο τα παιδιά να ξενυχτήσουν . Η σχολική εκδρομή έχει ένα εκπαιδευτικό περιεχόμενο, θέλουμε να επικεντρώσουμε στο τι κάνουν οι μαθητές στη διάρκεια της ημέρας στην εκδρομή. Υπάρχει ένα πρόγραμμα που δεν τηρείται και όλη η προσοχή είναι στραμμένη στο τι θα κάνουμε τη νύχτα. Θέλουμε να επανεκτιμήσουμε όλο το πλαίσιο των εκδρομών , να το θέσουμε σε νέες βάσεις, να έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Βεβαίως να διασκεδάσουν τα παιδιά, μην παρεξηγηθούμε" τόνισε ο κ. Μπαξεβανάκης, ενώ αναφερόμενος στις εκδρομές στο εξωτερικό - αυτές δηλαδή που καταργούνται- είπε:
"Oι εκδρομές στο εξωτερικό, ωστόσο, οφείλω να πω, ότι είναι πιο αποδοτικές για τα παιδιά από ότι αυτές που γίνονται εντός Ελλάδας".
Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση