GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πότε θα πραγματοποιηθεί η νέα κλήρωση της φορολοταρίας

Στο τέλος Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη φορολοταρία που αφορά τις δαπάνες των φορολογούμενων το μήνα Δεκέμβριο που έγιναν μέσω ...

Στο τέλος Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη φορολοταρία που αφορά τις δαπάνες των φορολογούμενων το μήνα Δεκέμβριο που έγιναν μέσω της χρήσης πιστωτικών καρτών.
Η διαδικασία θα είναι ίδια με εκείνη που ακολουθήθηκε στις συναλλαγές του Οκτωβρίου, οπότε και κληρώθηκαν 1.000 τυχεροί οι οποίοι κέρδισαν από 1.000 ευρώ.
Οι λαχνοί θα εμφανιστούν στην προσωπική ιστοσελίδα των φορολογουμένων στο Taxisnet, όπου θα αναρτηθούν και τα αποτελέσματα της κλήρωσης.
Οι φορολογούμενοι, αμέσως μετά το τέλος της κλήρωσης, μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα αυτής, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ και στην εφαρμογή «Δημόσιες Κληρώσεις», όπου αμέσως μετά οδηγεί σε άλλη σελίδα «Μηνιαίες Συναλλαγές και Λαχνοί». Για να εισέλθει κανείς πατά «είσοδος εφαρμογής», όπου εκεί ζητούνται οι προσωπικοί κωδικοί του Taxisnet. Εκεί μπορεί να δει τις συναλλαγές και τους λαχνούς του ο κάθε φορολογούμενος αλλά και τα αποτελέσματα της κλήρωσης.
Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση