GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο άνδρας που βρέθηκε δολοφονημένος στην Λαμία - Ήταν χτυπημένος στο κεφάλι

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του άνδρα που βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης νεκρός στον οικισμό "Τριανταφυλλιά" Αρκίτσας, στη Λαμ...

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του άνδρα που βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης νεκρός στον οικισμό "Τριανταφυλλιά" Αρκίτσας, στη Λαμία.
Πρόκειται για 55χρονο Γερμανό υπήκοο που διέμενε στον παραλιακό οικισμό Κέδρος της Αρκίτσας και βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του που διαμένει στην Σκάλα Αταλάντης. Μάλιστα η τελευταία δήλωσε στους αστυνομικούς ότι τον αναζητούσε από χθες κι ότι ετοιμαζόταν να καταγγείλει την εξαφάνισή του στις αρχές.
Ο άνδρας βρέθηκε περίπου 300 μέτρα από τον οικισμό Τριανταφυλλιά μέσα σε ελαιώνα, έχοντας δεχθεί πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο, έξω από το αυτοκίνητό του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το πτώμα του παρουσίαζε σημάδια ακαμψίας στοιχείο που δείχνει ότι είχε πυροβοληθεί πριν αρκετές ώρες, οι έμπειροι αστυνομικοί υπολογίζουν νωρίς το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση