GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΕΛ: Μεγαλειώδες το συλλαλητήριο - Ντροπή ότι κάποιοι επιχείρησαν να το υποβαθμίσουν

Το χθεσινό συλλαλητήριο ήταν «μεγαλειώδες, με μαζικότητα που έχουμε να δούμε χρόνια και απέδειξε ότι το ένστικτο του Έλληνα παραμένει ζων...

Το χθεσινό συλλαλητήριο ήταν «μεγαλειώδες, με μαζικότητα που έχουμε να δούμε χρόνια και απέδειξε ότι το ένστικτο του Έλληνα παραμένει ζωντανό», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ.
«Δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση με το 1992, διότι είναι άλλες εποχές και ο κόσμος δεν συγκεντρώνεται τα τελευταία χρόνια. Είναι ντροπή ότι κάποιοι επιχείρησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός ή να του προσδώσουν άλλο χαρακτήρα. Ο κ. Μητσοτάκης το είδε σαν εκδήλωση ενάντια στην κυβέρνηση, παραφράζοντας κατά το δοκούν το αίτημα των πολιτών. Ο κ. Μητσοτάκης αρνείται να απαντήσει εάν αποδέχεται τον όρο "Μακεδονία" για τα Σκόπια. Δεν καταλαβαίνω τι φοβάται και δεν απαντά. Επιλέγει να ετεροκαθορίζεται και δεν ξεκαθαρίζει εάν αποδέχεται τον όρο "Μακεδονία" για τα Σκόπια» επισήμανε η κ. Παπαδοπούλου.
Όπως υπογράμμισε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, σε κάθε συλλαλητήριο οι κεντρικοί ομιλητές έχουν το δικαίωμα να πουν αυτά τα οποία θεωρούν σωστά, ενώ ανέφερε ότι ο κόσμος που πήρε μέρος είναι ακομμάτιστος και ο πατριωτισμός δεν σχετίζεται απαραίτητα με ιδεολογικές διαφορές, ούτε μπορεί τον πατριωτισμό «να τον καπηλεύονται από την ακροδεξιά».
«Οι ομιλίες ήταν πολλές και δεν σημαίνει ότι είμαστε υποχρεωμένοι να συμφωνούμε απόλυτα με οτιδήποτε ακούγεται. Με κάποια τα οποία λέγονται μπορεί κανείς να συμφωνήσει και με κάποια να διαφωνήσει» σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ.
«Θα έπρεπε τα ΜΜΕ να επιτελέσουν το έργο τους όπως αναμενόταν και να καλύψουν την είδηση, ασχέτως των απόψεων. Η είδηση πρέπει να προϋπάρχει και στη συνέχεια να ακολουθεί η κριτική. Θεωρώ ότι δεν επιτελέστηκε αυτό το έργο έτσι όπως έπρεπε» κατέληξε η κ. Παπαδοπούλου.

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.23 Ιαν 2018, 3:30:00 μ.μ.

    Πράγματι κα Παπαδοπούλου συμφωνώ με σας, ότι είναι ντροπή που κάποιοι επιχείρησαν να υποβαθμίσουν το συλλαλητήριο. Αυτοί οι "κάποιοι" όμως, είναι κυρίως, οι συγκυβερνήτες σας ΣΥΡΙΖΑίοι, τους οποίους εσείς ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ στηρίζετε!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση