GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορείται και ο μάγος Ντέιβιντ Κόπερφιλντ

Το όνομα του διάσημου μάγου Ντέιβιντ Κόπερφιλντ έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τους άνδρες της βιομηχανίας του θεάματος που έχουν κατη...

Το όνομα του διάσημου μάγου Ντέιβιντ Κόπερφιλντ έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τους άνδρες της βιομηχανίας του θεάματος που έχουν κατηγορηθεί για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά.
Η Brittney Lewis, πρώην μοντέλο, ισχυρίζεται ότι όταν ήταν 17 ετών ο διάσημος μάγος τη νάρκωσε και την κακοποίησε σεξουαλικά.
Η γυναίκα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Wrap και που δημοσιεύτηκε λίγες ώρες αφότου ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, εξέφρασε την υποστήριξή του στο κίνημα #MeToo, περιέγραψε όλα όσα ισχυρίζεται ότι πέρασε στα χέρια διάσημου μάγου.
"Θυμάμαι ότι μου έβγαλε τα ρούχα. Με φιλούσε στο πρόσωπο... Λίγο αργότερα έχασα τις αισθήσεις μου" είπε μεταξύ άλλων η Brittney Lewis.
Η ίδια υποστηρίζει ότι Ντέιβιντ Κόπερφιλντ έριξε κάποια ουσία στο ποτό της που είχε ως αποτέλεσμα εκείνη λίγο αργότερα να χάσει της αισθήσεις της.
Πηγή πληροφοριών: nydailynews.com, thewrap.com, thesun.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση