GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Δεν είμαστε διατεθειμένοι να χάσουμε ούτε ένα χιλιοστό της εθνικής μας κυριαρχίας - ΒΙΝΤΕΟ

Ο κ. Καμμένος παρέστη στο αρχιερατικό μνημόσυνο στον Ι.Ν Αγ. Νικολάου της Πόθιας, και στην επιμνημόσυνη δέηση που ακολούθησε στο ηρώο των...

Ο κ. Καμμένος παρέστη στο αρχιερατικό μνημόσυνο στον Ι.Ν Αγ. Νικολάου της Πόθιας, και στην επιμνημόσυνη δέηση που ακολούθησε στο ηρώο των 3 ηρώων αξιωματικών του ΠΝ, Χριστόδουλου Καραθανάση , Παναγιώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού που έχασαν τη ζωή του πριν 22 χρόνια, κατά την εκτέλεση του υπέρτατου καθήκοντος προς την Πατρίδα την νύκτα της 30/31 Ιανουαρίου 1996 στην κρίση των Ιμίων.
Πριν την επίσκεψη του στην Κάλυμνο, επιβαίνοντας στην Κ/Φ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ που περιπολούσε στην θαλάσσια περιοχή των Ιμίων προέβη στη ρίψη στεφάνου στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους οι 3 Αξιωματικοί του ΠΝ.
Βέβαια εντύπωση προκαλεί από φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο την ώρα που ο Πάνος Καμμένος προβαίνει στη ρίψη στεφάνου, στο βάθος και εντός ελληνικών χωρικών υδάτων διακρίνεται σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής.
Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μετά την επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο των 3 Αξιωματικών ΠΝ στην Κάλυμνο δήλωσε :
«Είμαστε εδώ μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΝ κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Καλύμνου για να αποδώσουμε τις οφειλόμενες τιμές στους ήρωες που έπεσαν υπερασπιζόμενοι την εδαφική ακεραιότητα, την εθνική κυριαρχία, τους Έλληνες και τις Ελληνίδες πολίτες .
Είμαστε εδώ στην Κάλυμνο ,την Κάλυμνο που τίμησε τους Αξιωματικούς ΠΝ με αυτό το εξαιρετικό μνημείο και πριν έλθουμε με τον Αρχηγό ΓΕΝ και με το πλοίο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ το οποίο βρίσκεται στην περιοχή και εκτελεί καθήκοντα περιπολίας σε καιρό ειρήνης αλλά με συνθήκες πολέμου καθημερινώς υπερασπίζονται την εδαφική ακεραιότητα της Χώρας μας και τα εθνικά χωρικά ύδατα. Ρίξαμε στέφανο στο σημείο όπου έχασαν τη ζωή τους ,εκ μέρους όλου του Ελληνικού λαού τιμούμε τους ήρωες, τιμούμε εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα, αλλά τιμούμε παράλληλα όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τους Αξιωματικούς υπαξιωματικούς, σταρ και εθνοφύλακες οι οποίοι αποτελούν συνέχεια των ηρώων.
Γιατί η δύναμη του έθνους μας του ελληνικού είναι ακριβώς αυτό ότι εμείς πολεμούμε υπέρ βωμών και εστιών, πολεμούμε υπερασπιζόμενοι τα ιερά και όσια της πατρίδας μας. Δεν έχουμε επεκτατικές δράσεις δεν θέλουμε όμως να έχουμε αφύλακτα τα σύνορα μας δεν είμαστε διατεθειμένοι να χάσουμε ούτε ένα χιλιοστό της εθνικής μας κυριαρχία. Αυτό είναι ξεκάθαρο Στέλνουμε μήνυμα ειρήνης αλλά παράλληλα και μήνυμα αποτροπής σε οποιοδήποτε τολμήσει να αμφισβητήσει την εδαφική μας ακεραιότητα».

ΠΗΓΗ: kalymnosnews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση