Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 3o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

  ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΑΛΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΗ!

  200 χρόνια ΅Ελληνικής δημοκρατίας και δεν βρέθηκε ένας ηγέτης να πράξει τα δέοντα και να τιμήσει τον ήρωα νεκρό όπου με δημοσία δαπάνη να φτιάξει ένα τάφο όπως αρμόζει σε έναν ήρωα που αγωνίστηκε για να είμαστε σήμερα εμείς ελεύθεροι και να πουλάμε τρέλα και ψευτοιδεολογίες περί αριστεράς και δεξιάς.. Δεν βρέθηκε ένας δωρητής ή ένας ευεργέτης από όλους εμάς που το παίζουμε πατριώτες για να πράξει τα δεόντα και να αφήσει παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές..
  Αν αυτός ο λαός έφτασε σε αυτό το τέλμα πολιτικής οικονομικής πολιτισμικής και κοινωνικής κατάρρευσης είναι γιατί δεν έμαθε να τιμά τα στερνά και αφήνει ανάμεσα σε πολυτελείς τάφους των πλουσίων Αθηναίων να βλέπει αυτή την κατάντια..
  Μην αναρωτιέστε λοιπόν για τις εθνικές μειοδοσίες και ήττες που έρχονται είναι αποτέλεσμα της κατρακύλας μας και των πολιτικών επιλογών μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Δημήτρης Κλ. είπε... 8 Ιαν 2018, 9:32:00 π.μ.

  Νομίζω ότι δεν χρειάζεται ούτε δωρητής , ούτε ευεργέτης για να κατασκευασθεί ένας μεγαλοπρεπής τάφος του πυρπολητή Κωνσταντίνου Κανάρη.
  Αρκεί, με ασήμαντο κόστος, οι Υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, στη δικαιοδοσία του οποίου υπάγεται το Α' Κοιμητήριο, να αντικαταστήσουν την υπάρχουσα προχειρογραμμένη και ακαλαίσθητη επιγραφή του τάφου, να αλλάξουν το χαλίκι και να τον καθαρίζουν τακτικά.
  Ο υπάρχων πολύ καλαίσθητος μαρμάρινος σταυρός και τα επίσης καλαίσθητα κάγκελα, προσδίδουν στον ήρωα της επανάστασης του 1821, μεγαλοπρεπή απλότητα.

  Item Reviewed: ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΑΛΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΗ! Rating: 5 Reviewed By: Press- gr