GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Απόψε αυτοσχεδιάζουμε» και...προσθέτουμε παράσταση!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Το «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε» του Λουίτζι Πιραντέλο κερδίζει κοινό και ειδήμονες στο ανέβασμά ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Το «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε» του Λουίτζι Πιραντέλο κερδίζει κοινό και ειδήμονες στο ανέβασμά του σε σκηνοθεσία του Γιώργου Λιβανού στο Studio Κυψέλης, από τους Θεατρίνων Θεατές, για αυτό κι αποφασίστηκε να προσθέσουν μια ακόμα μέρα παραστάσεων! Έτσι η εντυπωσιακή αυτή δουλειά δεν θα παίζεται πια μόνο κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15 αλλά και κάθε Κυριακή στις 21.30.



Υπενθυμίζουμε πως την σκηνοθεσία, τους στίχους και τον φωτισμό υπογράφει ο Γιώργος Λιβανός, την μουσική σύνθεση και διδασκαλία ο Σάκης Τσιλίκης, την κινηματογράφηση ο Γιάννης Σολδάτος, τα σκηνικά και τα κοστούμια η Γιοβάννα Πρασίνου, την χορογραφία ο Σίμωνας Πάτροκλος, το μοντάζ ο Αντώνης Μανδρανής, την φωτογραφία ο Ζώης Τριανταφύλλου – Σφακιανάκης καθώς και ο Κώστας Βολιώτης.

Πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης οι: Καίτη Ιμπροχώρη, Νίκος Γιάννακας, Γιάννης Τσιώμου, Μάνος Χατζηγεωργίου, Όλγα Πρωτονοταρίου, Σοφία Μπεράτη, Λίλη Τέγου, Ζωρζέτ Μιρόν, Άγης Σιούνας, Ανδρέας Ζαχαριάδης και Χρήστος Μαραθιάς. Την παράσταση συνοδεύει μουσικά στο πιάνο η Νίκη Γκουντούμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση