GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Έκαναν αγιασμό στο άγαλμα του Παλαιού Φαλήρου! Τι απαντά ο γλύπτης...

Ο εφημέριος του Ιερού Ναού Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης του Παλαιού Φαλήρου μαζί με Παλαιοημερολογίτες, ράντισαν με αγιασμό το γλυπτό "Ph...

Ο εφημέριος του Ιερού Ναού Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης του Παλαιού Φαλήρου μαζί με Παλαιοημερολογίτες, ράντισαν με αγιασμό το γλυπτό "Phylax" που έχει τοποθετηθεί στην περιοχή, για να εξορκίσουν όπως λένε το κακό.
Για αντιχριστιανική δράση έκανε λόγο, ο δημιουργός του έργου, Κωστής Γεωργίου.
"Το βέβαιο είναι ότι δρουν τελείως αντιχριστιανικά. Διότι πράττουν ακριβώς το αντίθετο από τη διδασκαλία του Χριστιανισμού, την αγάπη", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

2 σχόλια

  1. Kαι μετά τον αγιασμό το άγαλμα άρχισε να πετά;; με της μαλακίες που άκουγε και έβλεπε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακολουθώ λόγο ενός προβλήματος υγείας TV και το κανάλι του Κουρή Αιμίλιο Λιάτσο και εχω πάθει πλάκα με τουσ τζιρεζεους και ιδηκα με της τσιριζεες Αυλονίτου και καρακώστα και απορώ ποιοι θα τους ξαναψηφίσουν ΑΥΤΆ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ..δεν ψάχνουν λέει στα σκουπίδια οι ΕΛΛΗΝΕΣ επί ΤΖΙΡΙΖΑ διότι παίρνουν κοινωνικό επίδομα 200 ευρώ τον μήνα!!!!!! Έχω μάθει πέντε γράμματα στην ζωή μου από τύχη είχα την τύχη να σπουδάζω και να έχω καλούς δάσκαλους όπως τον Ιωσήφ Σηφάκη τον Ελληνα επιστήμονα...

    Ο Ιωσήφ Σηφάκης είναι εκ των κορυφαίων επιστημόνων στον τομέα της Πληροφορικής σε παγκόσμιο επίπεδο. Το 2007 τιμήθηκε με το Βραβείο Τούρινγκ από κοινού με τον Έντμουντ Κλαρκ και τον Έρνεστ Άλλεν Έμερσον, για τις εργασίες τους στον έλεγχο μοντέλων, μία μέθοδο τυπικής επαλήθευσης υλικού ή λογισμικού υπολογιστών. Το Βραβείο Τούρινγκ θεωρείται ως το Νομπέλ της Πληροφορικής.Χάρη σ' αυτόν, τα Airbus σήμερα πετούν με μεγαλύτερη ασφάλεια. Οι πρωτοποριακές εργασίες του εφαρμόζονται από τη Microsoft, την Intel και την Google. Ο Ιωσήφ Σηφάκης είναι ο κορυφαίος, παγκοσμίως, έλληνας επιστήμονας της πληροφορικής.

    Γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 26 Δεκέμβρη του 1946, σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο της Γκρενόμπλ με υποτροφία. Κατά την περίοδο των σπουδών του στη Γαλλία απέκτησε την γαλλική υπηκοότητα και έκτοτε ζει εκεί.

    Είχε πει Η Ελλάδα δεν είναι χώρα για επενδύσεις ΛΕΕΙ «Βρισκόμουν στην Κίνα και συζητούσα με κινέζο μεγαλοεπιχειρηματία ο οποίος κάνει επενδύσεις στη Ρουμανία. Του λέω "έλα να επενδύσεις στην Ελλάδα". Μου απαντά: "Ξέρεις τι λένε οι σύμβουλοί μου; Ότι η Ελλάδα δεν είναι χώρα για επενδύσεις". Και μου εξηγεί και έχει δίκιο.
    Όταν για να στήσεις μια επιχείρηση χρειάζεται τόσα χαρτιά, τόσες διαδικασίες κλπ.».
    Η Ελλάδα και τα όσα θα μπορούσαν να έχουν γίνει και δεν γίνονται έρχονται ξανά και ξανά στην κουβέντα μας. Και όλα τα λάθη που γίνονται και δεν λένε να διορθωθούν. Ίσως ...Οταν ο υπολογιστής σας έχει προβλήματα, κάνετε επανεκκίνηση... Όταν όμως έχετε υπολογιστές σε αεροπλάνα, σε πυρηνικά εργοστάσια, σε συστήματα διανομής ηλεκτρικού ρεύματος σε πόλεις ή σε ιατρικές εφαρμογές, τότε πρέπει αυτοί οι υπολογιστές να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη ή, αν κάνουν, να το καταλαβαίνουν εγκαίρως και να το διορθώνουν».

    Μα, υπάρχει περίπτωση να φθάσουμε στο αλάθητο; «Οχι. Αυτό είναι αποδεδειγμένο ότι δεν πρόκειται να γίνει. Δεν μπορούμε διότι δεν υπάρχει μια θεωρία όπως υπάρχει όταν χτίζουμε σπίτια ή γέφυρες. Η φύση υπακούει σε νόμους, τους έχουμε καταλάβει και αν είμαι ένας μηχανικός, θα μελετήσω ένα σύστημα εξισώσεων, θα το λύσω και είναι σίγουρο ότι δεν θα καταρρεύσει το κτίριο..

    Τέτοιες θεωρίες δεν υπάρχουν για τα πληροφορικά συστήματα. Γιατί δεν υπάρχουν, είναι ένα θέμα που με έχει απασχολήσει. Ισως επειδή η πληροφορική είναι μια πολύ νεαρή επιστήμη. Οι βάσεις της τέθηκαν το 1936 από τον Αλαν Τούρινγκ, βρετανό μαθηματικό. Αυτό είναι μια εξήγηση. γιατί ο Ιωσήφ Σηφάκης ασχολείται, πλέον, με την κατασκευή πληροφορικών συστημάτων που δεν κάνουν λάθη...

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ έμαθα σήμερα είναι για γέλια και για κλάματα το Internet Banking λένε δεν χτίζεις α αφορολόγητο!!!!καταλαβαίνετε τι ΛΈΝΕ οι ηλιθιότες που μας κυβερνούν μαζί και η ΑΑΔΕ οτι το 2018 δεν έχουν τεχνογνωσία του Internet Banking...και αυτό σημαίνει ότι αν βρεθείς χωρίς να έχει χτίσει αφορολόγητο τρως πέναλτι με φόρο 22%..
    ΕΔΩ ΠΆΕΙ Όταν για να ΑΠΟΔΙΞΕΙΣ οτι δεν είσαι ελέφαντας χρειάζονται τόσα χαρτιά, και τόσες διαδικασίες που λες άντε ΚΑΙ γαμήσου ΓΙΑ ΚΡΑΤΟΣ.. οι ηλεκτρονικές εφαρμογές μας βέβαια είναι για γέλια και κλάματα...

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση