GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ειρήνη Μερκούρη εξομολογείται: "Από μικρή ήθελα να γίνω μοναχή"

Η Ειρήνη Μερκούρη εξομολογείται πως με τη βοήθεια του Θεού ξεπέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και μιλά για το θαύμα που έζησε. Η τραγουδ...

Η Ειρήνη Μερκούρη εξομολογείται πως με τη βοήθεια του Θεού ξεπέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και μιλά για το θαύμα που έζησε. Η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει πριν από λίγα χρόνια πως είχε βρεθεί μεταξύ ζωής και θανάτου.
«Πιστεύω πως από θαύμα ζω. Τέλειωνε η ζωή μου. Πέθαινα. Μόνο ένας άνθρωπος που το έχει βιώσει μπορεί να το καταλάβει. Επί ένα μήνα είχα μία κύστη που, ευτυχώς, τελικά δεν ήταν καρκίνος, αλλιώς θα είχα πεθάνει δύο ημέρες μετά την εγχείρηση. Τελείωνα! Οι γιατροί αρχικά δεν την είχαν εντοπίσει. Με έδιωχναν από το νοσοκομείο. Στο τέλος μου είπαν "είναι δική μας ευθύνη που δεν το ανακαλύψαμε νωρίτερα"».
Την παραμονή των Χριστουγέννων η τραγουδίστρια δήλωσε στην εφημερίδα "Ορθόδοξη Αλήθεια" πως βίωσε ένα προσωπικό θαύμα: "Κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας, ο μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας κάποια στιγμή είπε "Ουράνιες δυνάμεις...". Ένιωσα εκείνη τη στιγμή ότι παρέλυσα ολόκληρη έξω από την Αγία Τράπεζα, έξω από την Ωραία Πύλη! Εκείνη την ώρα μου ήρθε η εικόνα των ουράνιων δυνάμεων στο μυαλό - δηλαδή τι γίνεται πάνω στον Παράδεισο και η υπόκλιση του Αρχαγγέλου στον Χριστό! Κάποιος που δεν καταλαβαίνει και δεν το ζει μπορεί να σκεφτεί ότι αυτή παίρνει ναρκωτικά ή είναι ψυχοπαθής. Το λέω ξεκάθαρα: ναρκωτικά δεν έχω πάρει ποτέ και δόξα τω Θεώ, δεν έχω πάει στον ψυχίατρο".
"Εγώ τον Χριστό τον "ερωτεύτηκα" από πέντε χρονών, από τότε που κατάλαβα τον εαυτό μου" δήλωσε, ενώ με αφορμή την ηθοποιό Ναταλία Λιονάκη, η οποία επέλεξε να γίνει μοναχή τόνισε ότι "ένιωθα συντριβή, συγκίνηση, γιατί εγώ να μην έχω αυτό το θάρρος να το κάνω, πως είμαι ένα μηδενικό μπροστά της... Έβλεπα το Άγιο Πνεύμα πάνω της, το ένιωθα. Είπα ότι δεν έχω εγώ τα κότσια να κάνω αυτό που έκανε εκείνη. Μου έχει περάσει από το μυαλό και από μικρή, αλλά το να κάνεις το βήμα είναι κλίση Θεού και εγώ δεν έχω αυτή την κλίση, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση