GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Αγγελίδης- Φορτισμένοι οι συγγενείς- Τι λένε οι γιατροί- ΒΙΝΤΕΟ

Συγκρατημένα αισιόδοξοι είναι οι γιατροί για την εξέλιξη της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του. Ο π...

Συγκρατημένα αισιόδοξοι είναι οι γιατροί για την εξέλιξη της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του.
Ο παρουσιαστής συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Ασκληπιείο Βούλας, ωστόσο τα τελευταία νέα για την εξέλιξη της υγείας του είναι λίγο καλύτερα.
Οι γιατροί, που κρατούν χαμηλούς τόνους, παρατήρησαν βελτίωση στην υγεία του, έπειτα από κάποιες εξετάσεις που του έκαναν. Υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία κι όλα έδειξαν βελτίωση και όχι χειροτέρευση της κατάστασης της υγείας του. Επίσης, ο παρουσιαστής υπεβλήθη σε κάποιου είδους ξύπνημα και έδειξε θετικά σημάδια αντίδρασης κουνώντας τα χέρια του. Δεν είχε πλήρη συνείδηση ωστόσο έδειξε να αντιδρά.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση